top of page

Be Yoga klasser

Disse klassene baseres på Yogaworks Metoden, her kombinerer flyt aspektet fra Ashtanga med presisjon og korrekt justering fra Iyengar. Det legges samtidig vekt på anatomisk forståelse og oppdatert, nyere viten om kroppens funksjon, dvs at man kombinerer moderne vitenskap med gammel tradisjon.

Her kan du forvente en klasse som gjennomføres på en trygg og fin måte, med fokus på kroppsbevissthet og en god dialog mellom kropp og sinn.
Her blir det brukt «props», som er f.eks blokker, belter tepper stoler – for å la alle nivåer og kroppstyper få en langt bedre effekt og trygghet i utførelse av posisjonene. Lærer legger stort fokus på at alle skal bli sett og ledet trygt igjennom timen. 

senior yoga_lørenskog_strømmen_lillestrø

Yoga Warm

Vi har flere klasser hvor det står Warm - disse klassene har varme med Infra Rød Varme... Husk å ta med deg håndkle på disse klassene.

Varmen gjør at hjertet jobber enklere, du blir automatisk oppvarmet og kommer dypere inn i dine muskler, sener og ligamenter.

De terapeutiske effektene av infrarød varme er flerfoldige. Først og fremt utvider blodårene seg når det er varmt og blodgjennomstrømmingen ut i vev og kapillærer blir kraftigere. Med økt blodtilførsel øker oksygenet i områder i kroppen som f.eks. har betennelser eller skader og vil derfor bidra til smertelindring, samt at skader i vev og kollagen bli raskere reparert. Dette kan være gunstig for de som sliter med generell dårlig blodsirkulasjon, men spesielt for dem med ulike smertetilstander som artritt, fibromyalgi, ryggplager mm. Den dype oppvarmingen av kroppen minsker muskelsmerter og kan gi bedre bevegelighet i ledd. Det kan også virke smertelindrende ved muskelverk etter trening. Varme forandrer også kroppens opplevelse av smerte og får en lignende effekt som analgetika, altså smertelindrende medisiner, men på en helt naturlig måte uten bruk av kjemikalier.

oslo_hot yoga_lørenskog_lorenskog

Be Core

Selvtilliten kommer fra din CORE, ditt senter for kraft, besluttsomhet og livskraft. 

Velkommen til en intens praksis - her vil du gradvis lære deg hele kjernefrekvensen din. Du vil bli tatt med på kjente kjerneaktiverende stillinger og noen du kanskje aldri har vært borti før -det vil være rolige, dynamiske variasjoner og utfordrende hold. 

Gjør deg klar for å fyre opp din personlige kraftgenerator for å føle deg ustoppelig, både på matten din og i verden.

Be Core_styrke_lørenskog_yoga_oslo

Kundalini Yoga

Kundalini yoga er for alle! Uansett helse, alder, religiøs tilknytning, og situasjon, og passer like godt for mennbowing heads1 som for kvinner. Det brede utvalget av forskjellige teknikker og retningslinjer gjør at det er noe å finne for alle og enhver. 
 

Hva er effekten av Kundalini yoga
Kundalini yoga er et hjelpemiddel som er med på å vekke din bevissthet og bringe deg nærmere deg selv. Øvelsene vi gjør har en sterkt utrensende effekt hvor ikke bare giftstoffer blir skilt ut, men også indre stress, frykt, frustrasjoner, sinne og evt. smerte kan bearbeides og gitt slipp på.  Teknikkene vi gjør kan hjelpe deg med å bevisstgjøre og dermed akseptere og endre din fysiske, mentale og emosjonelle tilstand, samtidig som du faller mer til ro i deg selv. Timene passer også for deg som ønsker å skape et stille rom i uken med plass for å integrere hverdagens krav og samtidig være i en inspirerende setting med andre mennesker.

Kundalini_be yoga_lørenskog_oslo_strømme

Teachers Heart 

Her vil du bli med på stilen av yoga som er nærmest lærerens hjerte denne dagen.

Klassen vil kunne være alt fra Yin, til fokus på styrke og tilstedeværelse.

 

Det som vil være likt fra alle type stiler av klasser - er at du vil alltid gå fra klassen med en herlig følelse av å få mer kontakt med deg selv.

Kom på denne klassen med åpent sinn, ta imot hva lærer ønsker å dele med dere.

Gled deg til en inspirerende klasse sammen med oss på Be Yoga.

ashtanga_lørenskog_oslo_strømmen_lillest

Mediyoga

Mediyoga (medisinsk yoga) består av korte og enkle yogaprogram som kombineres med dyptvirkende meditasjoner for å skape terapeutiske effekter og energimessig balanse. Alle øvelser utføres med utgangspunkt i personens evne og kapasitet, og det passer for alle uansett helsetilstand 

Be Yoga Studio_yoga lørenskog_yoga oslo.

Yin yoga

Yin yoga er en myk, rolig og meditativ form for yoga, der de fleste øvelsene gjøres sittende og liggende på gulvet. Vi jobber blandt annet med spenninger som sitter i hofter, skuldre, ben, bryst og rygg. Ved at vi uanstrengt holder hver posisjon over lengre tid, arbeider vi dypt i muskelvev, ledd og bindevev og stimulerer energiflyt og blodsirkulasjon til disse områdene. I dynamisk yoga engasjeres og tøyes hud og muskler, mens i Yin yoga er musklene avslappet slik at man kommer i kontakt med og løser opp i spenninger i ledd og bindevev som omslutter og støtter musklene. Yin yoga gir ro i kropp og sinn, slik at du kan bli mer tilstedeværende og konsentrert i hverdagen.  

Jannice_yin yoga_lørenskog_oslo_ayurveda

Yin & Yang - Varmt Rom

En kombinerert time med noe dynamisk yoga (Yang), hvor vi styrker kroppen med flytsekvenser, etterfulgt av en rolig Yin yoga sekvens. Yang retter seg mot bruk av musklene våre, og utvikler styrke, stamina og fleksibilitet. Mens Yin retter seg mer mot bindevevet i kroppen, og hjelper til å gjenvinne bevegelighet og fleksibilitet. I tillegg stimulerers energikanalene /meridianene og deres tilknytning til de aktuelle organene i kroppen. Yin og Yang representerer motsattheter, men i like stor grad komplementerende kvaliteter. Yang er aktivitet, mens Yin nærer aktiviteten. 

Rommet er varmet opp med IR ovner, InfraRød varme - samme som InfraRød Badstud

81244475_1019477395094978_80062267309246

Yoga Nidra

Direkte oversatt fra sanskrit betyr Nidra søvn og derfor omtales ofte Yoga Nidra som «den yogiske søvnen».

 

Yoga Nidra er en guidet meditasjon hvor man befinner seg i en tilstand mellom søvn og våkenhet.

 

Under Yoga Nidra praksisen går man inn i en dypt avslappet tilstand hvor man er svært mottakelig og den medfødte intelligensen kommer tydeligere til overflaten.

 

Yoga Nidra er en form meditasjon som kan praktiseres av ulike grunner; introdusere dyp avslapning både i kropp og sinn, redusere stressnivået og nøytralisere angst, redsel, sinne og depresjon. 

Les mer her 

yoga nidra_meditasjon_lørenskog_oslo

Ashtanga

Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform med øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge. En egen pusteteknikk (Ujjay pust) brukes gjennom hele timen.

Ashtanga yoga utvikler styrke, fleksibilitet og balanse, både fysisk og mentalt.

 

Kjernemuskulatur (bandhas) er et gjennomgående tema. Den fysisk gevinsten av øvelsene speiles også I en mental gevinst i form av at man utvikler konsentrasjon, utholdenhet og ro.

 

Frigjøringen av stramme muskler rundt brystkasse, skuldre og hofter vektlegges.

 

Alle øvelsene er samstemt med inn- og utpust. Ashtanga yoga styrker armer og overkropp så vel som hofter og ben.

Denne klassen er en veldig fysisk klasse -og om du har belastningskader i nakke, skuldre og armer, anbefaler vi heller en av klassene som har nivå 1..

Ashtanga_s%C3%B8rumsand_skedsmo_oslo_l%C
bottom of page