Behandling av personopplysninger hos be yoga STUDIO - Personvernerklæring
 

Sist oppdatert: 23. mai 2018

KORT FORTALT:

Her er et kort sammendrag av våre løfter til deg når det gjelder hvordan vi behandler dine personopplysninger.

 

Du bør lese hele personvernerklæringen for fullstendighets skyld.

  • ● Vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven og personvernerklæringen vår. Vi ønsker fullstendig åpenhet om hva vi gjør med personopplysningene dine.
    Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt.

  • ● De fleste opplysningene vi har om deg er opplysninger du selv gir oss når du registrerer en profil eller som skapes når du bruker MindBody. Hvis du bruker MindBody Systemet får vi noen transaksjonsopplysninger fra PaySafe, men ikke informasjon om for eksempel hva du har kjøpt.

  • ● Personopplysningene dine deles ikke med noen med mindre vi må dele for å levere tjenesten, eller du har gitt oss et særlig samtykke.

  • ● Du kan når som helst rette og slette personopplysningene dine, og vi oppbevarer dem uansett ikke lenger enn det som er nødvendig ut fra formålet og lovpålagte plikter.
     

HELE PERSONVERNERKLÆRINGEN:

Vi må behandle en del opplysninger om deg for at vi skal kunne levere, og du skal kunne bruke, MindBody & Be Yoga Studio («tjenesten»). Det er viktig for be yoga STUDIO at ditt personvern ivaretas når du benytter tjenesten, og at du forstår hvordan vi bruker personopplysningene dine. I denne personvernerklæringen forklarer vi blant annet hvilke opplysninger vi samler inn, hvorfor, og hva vi bruker opplysningene til. Denne personvernerklæringen er en del av be yoga STUDIO brukervilkår. Ved å godta personvernerklæringen og brukervilkårene aksepterer du at be yoga STUDIO behandler personopplysningene dine i samsvar med personvernerklæringen. 

1          Informasjon vi samler inn

Opplysninger du gir oss

I tilknytning til profilen din kan du registrere blant annet navn, e-post, telefonnummer, adresse, fødselsdato og betalingskortnummer. Du kan dessuten velge å legge inn et profilbilde.

Opplysninger Mindbody & be yoga STUDIO registrerer når du bruker tjenesten 

Vi registrerer informasjon i forbindelse med din bruk av tjenesten, blant annet (1) når du besøkte oss (2) hvilken klasse du besøkte (3) informasjon om geografisk posisjon (4) tilbakemeldinger du evt har gitt oss

Opplysninger vi samler inn fra andre

Når du bruker MindBody, mottar vi informasjon om kjøpstidspunkt, i hvilket kurs/workshop du har deltat på, og beløpet som ble betalt. Slik informasjon får vi fra bankene via Paysafe. Vi mottar ingen ytterligere kjøpsdetaljer.  

2          Hvordan vi bruker personopplysningene dine

Gjennomføring av avtalen med deg

be yoga STUDIO bruker personopplysningene dine til å levere tjenesten som avtalt. Vi bruker også opplysningene til å gi deg en best mulig brukeropplevelse, for eksempel i form av automatisk pålogging og tilpasning av tjenesten til din enhet.

Personalisering av tjenesten

Informasjonen blir brukt til å personalisere tjenesten, for eksempel ved å finne innhold som er relevant for deg eller andre brukere eller grupper av brukere.   

Utvikling, forbedring, statistikk og måling

Informasjonen blir brukt til å bedre forstå hvordan brukerne våre får tilgang til og bruker tjenesten, med det formål å bedre kunne respondere på brukernes preferanser og ønsker og å forbedre tjenesten i sin helhet. Informasjonen blir også brukt til andre forsknings- og analyseformål.  

Markedsføring

Overfor brukere som har et aktivt kundeforhold til be yoga STUDIO (det vil si at du har registert din epost og laget en bruker hos oss), vil vi kunne sende markedsføring per e-post, SMS eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Slik markedsføring skjer alltid innenfor rammene av markedsføringsloven. Du kan be om ikke å motta slik markedsføring. Hvis du ikke har et aktivt kundeforhold til be yoga STUDIO, eller om vi skulle ønske å sende deg markedsføring som faller utenfor rammene av kundeforholdet, vil vi alltid be om ditt samtykke før vi sender deg markedsføring.  

3          Hvordan vi deler personopplysningene dine

Generelt

Vi deler bare personopplysningene dine med andre hvis det er nødvendig for å gjennomføre tjenesten eller vi skulle være forpliktet til slik deling i henhold til lov, forskrift eller rettslige prosesser.

Enhver deling utover slik deling som nevnt i dette punktet krever ditt samtykke. 

4          Andre MindBody-brukere kan få tilgang til informasjonen din

Dine opplysninger (navn og eventuelle opplysninger du gir i innlegg eller kommentarer) er synlige for andre som bruker MindBody appen.

5          Innsyn, retting og sletting av personopplysninger

Du har rett til innsyn i personopplysningene vi har registrert om deg. Hvilke personopplysninger du har registrert eller på annen måte oppgitt fremgår av profilen din. Hvis noen av opplysningene vi har registrert om deg ikke er korrekte, oppfordrer vi deg til å ta gjøre endringer i profilen din. Der kan du også eventuelt slette personopplysningene dine med mindre de er nødvendige for at vi skal kunne levere tjenesten. Du kan også når som helst trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp.

Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og våre lovpålagte plikter. Merk at din aktivitet i MindBody (for eksempel innlegg, meldinger eller annen kommunikasjon) vil være tilgjenglig.  selv om du skulle slette din MindBody-profil. 

6          Barns personvern

Barn under 15 år kan benytte tjenesten, men så fremt barnets foresatte er lagt inn som bruker.

7          Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å øke brukeropplevelsen og få mest mulig effektiv bruk av tjenesten. En informasjonskapsel er et stykke data som sendes fra en internettside som besøkes, og som lagres lokalt på brukerens nettleser. Hensikten er å bruke informasjonskapslene til å bevare data relatert til brukerens preferanser og kontoinnstillinger, samt til å evaluere og sammenstille statistikk om brukerens aktivitet. De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler som standard. Du kan når som helst avslå bruken av informasjonskapsler ved å gjøre endre innstillingene i nettleseren til ikke å godta informasjonskapsler. Merk imidlertid at noen deler av tjenesten kanskje ikke fungerer på riktig måte dersom informasjonskapsler blir fjernet.

8          Informasjonssikkerhet

Vi har gjennomført organisatoriske og tekniske rutiner og tiltak som skal sørge for at dine personopplysninger ikke kommer på avveie, ikke endres utilsiktet, og at de er tilgjengelige ved behov.

9          Endringer i personvernerklæringen

Vi vil nå og da komme til å oppdatere denne personvernerklæringen for å reflektere eventuelle endringer i tjenesten. Endret personvernerklæring vil i slike tilfeller bli publisert på beyoga.no . Ved større endringer vil vi varsle deg direkte på egnet måte, enten via tjenesten eller e-post. 

10        Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

be yoga STUDIO, Solheimveien 28, 1473 LØRENSKOG, er behandlingsansvarlig.

Vi kan kontaktes på epost: post@beyoga.no eller telefon: +47 41223061. 

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Åpnet Oktober 2015