top of page

Be Yoga Nivå 1-2Be Yoga klassene er basert på Yogaworks Stilen.


Hva gjør YogaWorks stilen unik?


YogaWorks yoga er metoden som blir brukt som grunnlag for YogaWorks Yogalærerutdanning.


YogaWorks yoga er en vinyasa-basert, nøye satt sammen klasse -som har en distinkt tilnærming til sekvensering og bryter ned stillingene med en spesiell oppmerksomhet på detaljer.


Be Yoga Klassene blir guidet av en Yogaworks lærer som er opplært i å skape et trygt, inspirerende og engasjerende rom for yogier på alle nivåer for å utforske yogareisen.. Klassene er vanligvis bygget rundt et bestemt tema, som jobber seg mot en Peak - og blander de essensielle elementene som filosofi, pust, kroppsbevissthet, tilstedeværelse, balanse og flytende bevegelse.

I en Be Yoga Klasse kan du få en spesiell opplevelse av sinnet, kroppen og sjelen. Du vil kunne styrke kropp og tanker - med bruk av tradisjonelle & utradisjonelle positurer, twister og balanse sekvenser, inversjoner, core øvelser og restorative, rolige og liggende stillinger for å roe ned og lande - gi slipp.

De rene Be Yoga Klassene, er yogaklasser som stort sett er uten musikk. Dette er for å legge vekt på den rolige tilstedeværelsen du får når du blir 100% tilstede.

Som mange av våre andre tilbud på timeplanen, varierer Be Yoga klassene i nivå fra nybegynner til middels og avansert.

95 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentáře


bottom of page