top of page

Be Yoga StrongBe Strong, er Be Yoga sin helt egen klasse. Vi ønsker å tilby denne klassen på timeplanen som sentrerte seg rundt å bli sterkere, vi legger til motstandstrening for å komplettere din yogapraksis, og så du kan forbedre din generelle fysiske helse.


Mange føler de må ha treningsstudio i tillegg til Yogastudio, men nå kan du få tilgang til yoga økter med mer fokus på styrketrening hos oss. Den perfekte kombinasjonen !!


Er Be Strong ok for nybegynnere?


Absolutt! Så lenge du er villig til å utfordre deg og svette, er Be Strong perfekt for alle ferdighetsnivåer.


Våre Yogalærere kan modifisere øvelsene for å passe ulike erfaringsnivåer.


(Når det er sagt, hvis du er i ferd med å komme deg etter en skade, eller har høyt blodtrykk eller hjerteproblemer, kan det hende at denne treningsformen ikke passer best for deg.


Lurt å sjekke med legen din først for å se om en kondisjons- og vekttrening stil vil være trygt for deg.


Brukes det vekter i Be Strong timer ?


Du kan få en akkurat passe utfordrende fysisk trening for hele kroppen med bare å bruke kroppsvekten din! Her kan vi modifisere opp eller ned ut fra din kapasitet den dagen. 


Men din Be Strong Yogalærer vil noen ganger legge til bruk av veggen, blokker, tepper, strikker og belter :) 

Hvorfor vil du elske Be Strong Timene ?


Hvis du føler du trenger å gå på treningsstudioet like mye som yogamatten, er Be Strong -timene perfekte for deg. Du vil øke utholdenheten din, bygge muskler og lære mer om menneskekroppens mekanikk for å optimalisere treningen.


Be Strong-klassene vil inneholde:


En utfordrende, men mindful treningsøkt


En styrkende energi som holder deg motivert


Få i gang hjertet på en forfriskende måteHva kan jeg forvente ?


Hvordan er Be Strong klassen er lagt opp ? Det kommer an på dagen og inspirasjonen til din Be Strong Yogalærer!  Noen av timene vil være fokus på hele kroppen. Noen klasser fokuseres mest på ben og setemuskulatur, eller bryst og rygg. Det vil selvfølgelig legges ved Core øvelser.


Disse timene vil være perfekte for å bygge opp styrke for både deg som er utrent og for deg som allerede er godt trent. 


Be Strong klassene vil være tilgjengelige for alle nivåer, og våre sertifiserte yogalærere vil kunne gi deg modifikasjoner i tilfelle du vil ta det litt mer med ro – eller utfordre deg selv mer. Uansett nivå, forvent å få en komplett deilig hjertepumpende treningsøkt når du er med på denne timen.


Fordeler med Be Strong


Be Strong-klassene kombinerer tilstedeværelse fordelene som vi har i Yoga, med kombinasjonen av de mer styrkende fordelene du får med en treningsøkt et treningsstudio.


Det vil være noe cardio og noe motstandstrening - som er utrolig gunstig for kroppen din. Dette er den beste måten å bygge og tone muskler og kan bidra til å stabilisere og beskytte leddene dine.

140 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page