top of page

Kundalini Therapy
Therapy Kundalini med Gongbad


Denne timen fokuserer på de terapeutiske aspektene ved Kundalini Yoga, som er hvor MediYoga / Medisinsk Yoga kommer ifra... Hovedforskjellen er at de spirituelle aspektene ved praksisen, som mantra, hellig lyd og meditasjon vektlegges mer i Kundalini Yoga. Kundalini Yoga har også mer dynamiske, morsomme, "indre barn"-øvelser. Deltakerne oppfordres til å ta klassen på sitt eget sted, med ulike alternativer for å "bevege seg mot holdningen" gitt. Nybegynnere og erfarne utøvere er velkomne.

Kundalini Yoga Terapi, er en helhetlig og transformativ form for yoga. Den inkluderer dynamiske bevegelser, stillinger, Mudra med hender, pusteøvelser, Mindfulness, meditasjon, mantra og hvile. I løpet av timen øver vi på en rekke øvelser kalt "kriyas". Kundalini Tradisjonen har tusenvis av kriyaer, som hver har et tema. Disse Kriyasene kan hjelpe oss til å balansere, helbrede, gi slipp, oppleve et aspekt av vår bevissthet og/eller få et nytt perspektiv på situasjonen vår. Målet med praksisen er å føle deg bedre og komme tilbake til deg selv. Det tas hensyn til å velge praksis som vil være mest fordelaktig for hver enkelt klasse.

Øvelsene vi gjør i disse klassene, har en sterkt utrensende effekt hvor ikke bare giftstoffer blir skilt ut, men også indre stress, frykt, frustrasjoner, sinne og evt. smerte kan bearbeides og bli gitt slipp på. Teknikkene vi gjør kan hjelpe deg med å bevisstgjøre og dermed akseptere og endre din fysiske, mentale og emosjonelle tilstand, samtidig som du faller mer til ro i deg selv. Timene passer også for deg som ønsker å skape et stille rom i uken med plass for å integrere hverdagens krav og samtidig være i en inspirerende setting med andre mennesker.

Yogaformen arbeider med å skape et sterkt nervesystem, god blodsirkulasjon, samt et vitalt og effektivt immun- og hormonsystem.


Hver klasse inkluderer en dyp avslapning (savasana) til lyden av gongen. Gongen er et lydhelbredende verktøy som hjelper sinnet og kroppen til å slappe dypt av, balansere det parasympatiske nervesystemet og frigjøre energi og mønstre som sitter fast.

Til info -

Klassene med Kathy foregår på engelsk, men hun snakker også norsk dersom du har spørsmål.

100 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page