top of page

Tips for en balansert livsstil


Har du lagt merke til hvor bra du føler deg, når du praktiserer yoga regelmessig?? - og da mener vi ikke bare det fysiske :) Psykologer og leger som har studert yoga og de som praktiserer yoga, sier yoga er nøkkelen til psykologisk og emosjonell helbredelse – samt at det løser problemer med selvtillit, relasjoner, familie problemer, og mer. Yoga er faktisk som en som en psykolog - hele yoga praksisen hjelper oss med å se og jobbe med tankene våre, se og kjenne på følelsene i kroppen – og se hvordan det påvirker vår atferd og våre tanker.. Vi har satt opp 5 eksempler på hvordan yoga kan ha nytte for din mentale helse og velvære, ++ og til og med forbedre ditt forhold til andre: 1. Yoga beveger deg fra det sympatiske nervesystemet til det parasympatiske nervesystemet <3 Du får mindre angst og du blir mer avslappet. Så snart du begynner å puste dypt, senker du tempoet og kommer ut av stress – som resulterer at du roer ned nervesystemet. 2. Yoga hjelper deg -å se deg <3 Gjennom yoga, blir du mer kjent med deg selv og du begynner å bli mindre selvkritisk til deg selv. Du bygger selvtillit. Du trener mer og du spiser sunnere, fordi ditt ubevisste sinn forteller deg, "Jeg fortjener denne tiden til meg selv og jeg fortjener å ta vare på meg selv" Når du blir mer selvsikker og du har jordet deg selv og ditt senter, utvikler du et sunt og balansert ego, der du har ingenting å bevise, og du har ingenting å skjule. - Du blir modigere og du får en høy viljestyrke. Du er ikke redd for vanskelige samtaler – og du vet ..at du er ok på slutten av dagen alikevel. 3. Yoga forbedrer romantiske forhold <3 Når du er mer sentrert og mer fredelig med deg selv, vil du være på samme måte med partneren din - du vil se dem med medfølende, betingelsesløs kjærlighet. Du er mindre reaktiv – f.eks vet du at å «snappe» på partneren din ikke er et klokt valg. 4. Yoga hjelper deg til å se «skyggene» dine Yoga hjelper oss til å bli mer oppmerksom, til å se hvilke kvaliteter du har – som du ikke var klar over, og hjelper deg til å bli mer Mindful. Det er så spennenende å se hvor i kroppen vi holder spenning, stivhet og opphopning av energi. De stedene er vanligvis hvor vi holder på vår psykiske eller følelsesmessig energi. I Yoga begynner vi da å jobbe fra utsiden og inn, det er derfor asana (yogastillinger) også er så viktig. En backbend (bakoverbøy) vil etter hvert kunne åpne opp hjerte ditt og gi slipp på stivhet i skuldre og i bryst- og på et tidspunkt, vil du kunne få en form for emosjonell frigjøring, som du kanskje ikke er klar over en gang.. Det handler om å se seg selv og være trygg nok til å kunne endre eller gå en annen vei …..og også være åpen for å gjøre sitt beste med sine svakheter og feil.. 5. Yoga hjelper deg til å håndtere familie problemer. For å si det enkelt ang familien – så er det er vår karma - vi kan ikke gi tilbake familien vår, vi er født inn i den. Men du lærer å ikke bli så lei deg og såret i situasjoner. Du vet at du kan kun endre på deg selv, du kan kun kontrollere dine handlinger, dine tanker og din oppførsel. Om du har lest alle 5 punktene nå – er du helt klart nysgjerrig på yoga :D - og vi gleder oss til å praktisere masse mer yoga med deg og følge deg på din yoga reise … Om du ikke har meldt deg inn hos oss allerede – så har vi et super tilbud til deg nå … Praktiser yoga hos oss i hele mai - juni og juli for 1750,-

77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page