top of page

Noen positive ting vi kan ta med oss fra 2020..
2020 på mange av oss, har latt oss føle på så mye !!


Coronavirus-pandemien kan ha snudd hele livet vårt på hodet, men om vi ser litt dypere .. er det noen fine ting også som har skjedd ..


Jeg vet like godt, at når det stormer som værst - er det lett å glemme f.eks sin egen styrke.

Men det er et formål med alt dette, selv når det er vanskelig å se.


*Vi forstår at ingenting er permanent. Akkurat som verden vi bodde i har forandret seg til den verden vi er i nå, vil denne opplevelsen vi har nå forandre seg til en helt annen - så til en annen -så til en annen .--osv.. . Denne overgangen kan vare lenger enn vi forventer, men den vil ikke vare evig.

Det er naturen!!! Alt er i endring.. Det er en av grunnene til at yoga-praksisen vår er så verdifull. Det lærer oss å være tilstede gjennom kroppene våre, slik at vi kan lære å se sannheten.


*Vi må lære å legge fra oss alt vi er avhengig av ..

Så mange av oss har blitt konfrontert med tap under denne krisen - det kan være personlige eller materielt tap, eller tapet av tingene som ga livene våre mening. Våre yogastudioer, våre Mysore-rom, våre favorittrestauranter og butikker, våre venners hjem, våre reisemål. Vi har ikke kunne gjøre alle tingene vi pleide å gjøre, men det har ikke hindret oss i å finne nye måter å få kontakt med gleden og vitaliteten. Det var aldri tingene som ga deg de gode følelsene - de følelsene eksisterte alltid i deg. Det er du som velger om det skal føles som tap - du er den som kan gi tap energien.


*Vi har våknet opp.. Mange av oss har vært brukere av ikke-bærekraftige systemer, både individuelt og kollektivt. Lange reiseveier, Miljøavfall. Vi har levd i en illusjon - at vi har kontroll og er usårbare. Vi har måtte lære en annen måte å gjøre ting på.


*Den viktige strukturen som daglig yoga / meditasjon praksis gir. Det er lett å føle seg helt "på tur" uten alle tingene som pleide å gi struktur til livene våre. Men en daglig praksis er en enkel måte å opprettholde strukturen når det føles som om det ikke er noen. En daglig praksis gir oss mer formål og struktur. Kanskje det hjelper deg å våkne tidligere, holde yogarommet ditt ryddig eller kostholdet ditt renere. Noe som tar så lite tid og plass som yoga, kan gjøre det så mye lettere å skape stabilitet i både tid og fysisk rom gjennom dagen.

(Har du prøvd den daglige meditasjonen vi har lagt ut på Instagram ? Se link for å sjekke den ut https://www.instagram.com/beyogastudio/channel/ )


*Det viktigste er å fortsette - selv om du føler på meningsløsheten..

Dette er alltid viktig, og det er like sant nå som for alltid. Det spiller ingen rolle om du ser fremgang - du gjør fremgang bare ved å gjøre det. Det spiller ingen rolle om du føler at du tror på deg selv - å stå opp hver morgen og gjøre det du trenger - viser at du gjør.

Du kan ha sorg, føle energien i sorgen og kanalisere den for å holde deg i gang. Ved å fortsette kan vi sørge uten å fortvile. Du kan være bekymret for fremtiden, men du kan bekjempe denne bekymringen ved å forankre deg selv i øyeblikket - det er der praksis og kroppen lever, tross alt. Du kan føle deg alene, men hver åndelig reise er en ensom reise som vi alle fremdeles er på.


Fortsett !! Dette er den viktigste essensen av tro, styrke, og en bærekraftig yoga-praksis.

Hvis du føler yoga er bra under de beste omstendighetene, kan du tenke på hvor livsforandrende det kan være under de verste av dem.

Åpne deg selv for alle velsignelsene i livet ditt som er i en forkledning - som livet har å tilby - de er dine hvis du er i stand til utfordringen.


Med dette ønsker jeg dere alle et godt nytt år - 2021 blir et veldig spennende år !!


Sees veldig snart ..

Sent with LOVE Jannice335 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page