top of page

BLI MED BE YOGA TIL SRI LANKA TALALLA RETREAT

Oppdatert: 14. nov. 2023


Endelig reiser vi på tur igjen !!! Denne turen ble fullbooket bare på noen måneder, men nå har det åpnet seg opp 1 stk plass <3 Ta kontakt for å booke deg på <3Velkommen til vår 10 dagers / 9 netter Yoga, Surf og Wellness Retreat på Talalla. Dette retreatet ble laget med deg i tankene; en helt fantastisk og vakker plass på Sri Lanka, med yoga, spennende surfing og opplevelser – slik at du kan både slappe av, bli med på opplevelser og motta fordelene med en sinn-kropp-sjel-forbindelse. Når Norge ikke kan bli kaldere, inviterer Talalla Yoga & Be Yoga Studio deg til denne strandoasen med to inspirerende lærere Cecilie & Jannice.


Du vil få nøyaktig det du leter etter. Dette tilfluktsstedet vil fylles opp med medfølelse, tilknytning, fellesskap og vekst – og både Talalla Retreat, Cecilie & Jannice vil støtte dere til å gå videre i deres Yogapraksis for å utnytte potensialet deres og utforske nye høyder. Retreatet vil gi deg lange og deilige yogaklasser som tilbys to ganger om dagen. Klassene vil gi deg tid til å utforske Yogastillinger og dykke dypere inn i Yoga Nidra, Pranayama, Filosofi og Meditasjon. Denne turen vil også inkludere tid til å gå på stranden, utforske omgivelsene, en spennende tur for å se hvaler og delfiner, en dagstur opp langs kysten med solnedgangsdrinker, bli bortskjemt på spaet eller bare lese en bok i en hengekøye.


Livet kan være komplisert nok til tider, så vår intensjon for deg er å la deg motta en opplevelse som vil vare livet ut og la deg føle deg uthvilt, forynget og full av energi med lyse perspektiver. Vær forberedt på å gå dypere i Yoga, moro, latter og inspirasjon på den daglige menyen. Alle nivåer er velkomne. Egenomsorg har aldri vært så bra!
I pakken er det inkludert :


  • 9 x overnatting med halvpensjon – (HUSK å sende epost til yoga@talallaretreat.com når du er klar for å booke)

  • Daglig vegetarisk frokostbuffé og middag, pluss te, kaffe (med frokost) + 1 x juice eller smoothie per dag

  • To ganger daglig Yogaøkt, Meditasjon og Yoga Nidra med Cecilie & Jannice

  • Workshops / Dykk dypere inn i yoga, pranayama og meditasjon med Cecilie & Jannice

  • 2 x timers gruppesurfetime, inkludert surfebrett og lokale transporter

  • 1 x 60 minutters helkroppsmassasje på vårt ayurvediske spa på stedet

  • En spennende tur hval og delfiner

  • Dagstur oppover kysten + solnedgangsdrinker

  • 1 x GOODIE BAG

** Vær oppmerksom på at flyreiser, flyplasstransport og visum ikke er inkludert i pakken.


Se priser og mer info her767 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page