top of page

Bli med Be Yoga Studio & Jannice til Italia

Oppdatert: 20. jun. 2023


Yogaterapeut og Yogalærer Jannice Strand gleder seg til å ta med deg som har lyst til å nyte yoga og meditasjon, deilig italiensk mat og drikke - i et nydelig kloster i hjertet av Italia.


Be Yoga Studio & Jannice inviterer alle som ønsker en uke for egenpleie og nytelse. Med to daglige yogaøkter og meditasjon, herlig hjemmelaget mat, annerledes innkvartering i et stilig kloster -og med tid til kultur og opplevelser.


Her skal vi nyte daglige Meditasjoner, Hatha Yoga, Pranayama, Yoga Nidra & Yin yoga – ++ Intro til Ayurveda, samt deilige vegetarmåltider basert på lokale råvarer.


Det er dessuten nydelig turterreng og mange utfluktsmuligheter i området. Klosteret vi skal bo på heter il Convento og ligger i idylliske omgivelser som gir en eventyrlig ramme for denne reisen.


Sted: Vårt reisemål er Umbria, en vakker region i det sentrale Italia. Det grenser til Toscana i vest, til Marche i øst og til Lazio i syd, og vår nærmeste flyplass er i Roma.


Periode:26.oktober - 2.november 2023


Avreise 26.oktober 2023 : Oslo, Gardermoen,

Avreisetidspunkt :07:00.

Beregnet ankomst til reisemålet: 10:10


Hjemreise 2.november 2023: Roma, Fiumicino, Avreisetidspunkt : 13:20.

Beregnet ankomst til reisemålet : 16:30.


Inkludert i prisen : Direktefly Oslo - Roma tur/retur Transport tur/retur flyplassen - hotellet 7 netter i delt dobbeltrom på klosteret All mat og drikke under oppholdet (også vin) 2 daglige økter med yoga & meditasjon Sosialt fellesskap med andre


Reisen er omfattet av Reisegarantifondet


Grunnpris:18 900,- per person (inkludert fly) Delt twin rom OBS om du ikke har noen å dele rom med - vil arrangøren finne reisende som du kan dele rommet med.

Pris ekstra for Enkeltrom +3 150,- per rom
135 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page