top of page

Be Yoga Lærer Jannice Strand

Oppdatert: 24. okt. 2023
Jannice er daglig leder og eier av Be Yoga Studio, er Yoga lærer, (E-RYT 500) YogaWorks sertifisert trener, og en dedikert yoga student.


Q. Kan du fortelle oss om din første opplevelse da du forsto at yoga er viktig for deg?

Jannice:

"Jeg møtte Yoga i 2001, jeg var på en ustø grunn og følte at jeg ikke hadde mer livsenergi. I Yoga kaller vi det Prana. Jeg hadde ikke mer Prana. Da jeg begynte med Yoga, kjente jeg at jeg ble mer og mer levende igjen, jeg kjente at Prana begynte å fylle kroppen min igjen. Jeg lovet meg selv, at jeg aldri skulle slutte med Yoga! .. Men.. jeg tok en litt ufrivillig pause. Barn, jobb og livet tok opp all tiden min, og jeg hadde en pause på 1,5 år.. Jeg ble mer og mer stresset, og hadde lite energi. Igjen forsvant Prana og jeg kom skikkelig langt ned i en kjeller. Da jeg endelig begynte igjen, forsto jeg hvor kraftfullt Yoga er. Og det er så styrkende å vite at jeg har kraften og muligheten til å hjelpe meg selv på denne måten."

Q. Hva inspirerer deg som yogalærer?

Jannice:

"Min største inspirasjon er min Sadhana: som betyr min personlige praksis.

Praksisen min hjelper meg til å vokse og holde meg bevisst og tilstede. Jeg er mer enn takknemlig for å ha helt utrolige fantastiske lærere. De inspirerer meg til å fortsette praksisen min. Og selvfølgelig alle yoga-studentene mine!!! De inspirerer meg"

Q. Hva vil du dele som yogalærer?

Jannice:

"Jeg deler yoga for å hjelpe folk til å se seg selv bedre, jeg ønsker å veilede dem slik at de kan styrke seg selv, la dem se visdom og styrken i seg selv."

...... For å kunne begynne å lede Yogalærerutdanninger har Jannice i tillegg til å være 500 timer sertifisert Yogaworks lærer - assistert sine Senior Yogaworks Yogalærere i mer enn 600 timer med YogaWorks Lærerutdanning.. Hun er nå både Mentor og Teacher Trainer i Yogaworks sin anerkjente Yogalærerutdanning 200 timer & 300 timer Yoga Alliance.


 • Para Yoga 300 timer ( Under utdanning)

 • DEN Meditation Teacher Training 400 timer

 • T. Krishnamacharya Vini Yoga, Ayurveda, India Chennai (1000 timer)

 • Yoga Medicine (100-timer med Tiffany Cruikshank

 • Tantra Lærerutdanning (100-timers) med Jeanne Heilman

 • YinTT Bernie Clark 20 timer

 • Yin TT David Kim 50 timer

 • 4 Weeks Master Training Maty Ezraty (Yogaworks)

 • Anatomi Training med Judith Hanson Lasater 20 timer

 • Women's Moon Cycle and its effects with Jo Tastula

 • Therapy Yoga, Chakra, Bandhas & Mudra 100 T, Dr. Kausthub Decikashar

 • 1 år fordypning BKS Iyengar, Janna Oslo Iyengar

 • Pranayama Workshop med Shri O.P. Tiwari

 • 1 uke tibetansk buddhisme med Dolpo Tulki Rainpoche

 • Ashtanga Teacher Training med Sonu Navdeep Kumar

 • Meditasjon Lære med Karma Tashi Ling Buddhist Society, i Karma Kagyu tradisjonen for tibetansk buddhisme

Hun har deltatt på utallige kurs og workshops med kjente lærere fra hele verden.

778 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page