top of page

Møt vår Yogalærer Cecilie Eggen

Oppdatert: 1. jan.Kan du fortelle om din første opplevelse med yoga?

Jeg møtte yoga for første gang på tidlig 2000-tallet, og det ble et møte som virkelig gjorde inntrykk! Jeg gikk ut fra første yogatime med følelsen av å stengt resten av verden med all dens støy ute, samtidig som kroppen var blitt vridd og utforsket i nye og spennende stillinger. Det knitret av prana i fingertuppene! Jeg var støl ut i øreflippene og elsket det fra første stund! 

Hva inspirerer deg som yogalærer? 

Gleden og roen yoga får frem i mennesker er veldig inspirerende, men også den fine opplevelsen av raushet og samhold. Jeg henter selvsagt også mye inspirasjon i mine fantastiske lærere (både de menneskelige og de i bokform), og også i møter med naturen og elementene, å gå i fjellet eller på stranden, bade i bølgene eller bare sitte og nyte skogens ro. 

Hva ønsker du å dele som yogalærer?

Visst er yoga fantastisk for kroppen, men jeg synes også yoga er verdens beste selvutviklingsverktøy. Det som for mange starter med styrking og strekking av kroppen, utvikler seg gjerne gradvis til å bli en slags styrking og strekking av sinnet. Det er ganske magisk! 

Jeg elsker roen, den indre tryggheten, det deilige pusterommet og den ofte sårt tiltrengte egenomsorgen som tiden på yogamatten gir oss, og som yogalærer er det et enormt privilegium å kunne gi det videre. 


På Instagram: @cecilieeggen


Yoga CV

2017: YogaWorks 200h Teacher Training med Alicia Cheung og Oliver Reincsh

2019: YogaWorks 300h Teacher Training med Maya Magennis, Jeanne Heilemann og Jannice Strand

2020: Myofacial Release Training 55h med Tiffany Cruikschank/YogaMedicine

2021: Assistentlærer på YogaWorks 200h Teacher Training

2022: Yin Yoga Teacher Training med David Kim (Level 1 og 2)

Samt diverse kurs og workshops.


Foto: Helge Eek :)

335 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page