top of page

Cecilie Eggen


Cecilie har vært en gladlaks av en yogi siden tidlig 2000-tallet. Det begynte med Ashtanga Yoga, før Vinyasa Flow sjarmerte henne i senk med sine smarte anatomisk oppbygde timer ispedd musikk, lek og letthet. Hun hoppet til slutt av karrierekarusellen som redaksjonssjef i Egmont, tok sats - og fullførte anerkjente YogaWorks Teacher Training som intensivkurs over fem uker i januar 2017. Her oppdaget hun også verdien av yin yoga med bruk av massasjeballer, og nå har hun som misjon i livet å få yoga ut til folket - gjerne ispedd deilig ballrulling som løser opp i spenninger både her og der.

Cecilie har holdt egne yogakurs for nybegynnere i tillegg til å undervise på Be Yoga Studio.

#yogaworksoslo #yogaworksnorway

268 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page