top of page

Yogaworks Norway


Vi gleder oss så mye til å ha Yogaworks Yogalærer utdanning her hos oss igjen!! Om du har vært i en klasse hvor det er en Yogaworks Lærer, merket du garantert at det var en god kvalitet i undervisningen. Yogaworks lærere omfavner ulike yoga-stiler, men har alltid et felles tema - Trygg og gjennomtenkt undervisning. En YogaWorks-klasse gir nøyaktig instruksjon for at du skal kunne ha en myk pust, med flytende bevegelser. Yogaworks legger vekt på en gjennomtenkt sekvensering og tilbyr endringer av yogastillinger slik at du kan tilpasse treningen din underveis. Siden hver klasse har et spesifikk tema, vil du i en Yogaworks klasse - oppleve en dypere forbindelse til yoga og hva du gjør nå.

Ta kjærligheten til yoga til ditt neste nivå <3

Dette grunnleggende Yogalærer programmet vil utvikle din praksis, hvor du vil bli kjent med de mange lagene av yoga, bygge din selvtillit og hjelpe deg med å finne din stemme.

Hvis du ønsker å lære mer om yoga, er du i godt selskap: Helt siden 1990 har YogaWorks gått til å bli en av verdens mest anerkjente yoga skoler. Yogaworks ønsker at du skal mestre det grunnleggende, så etter fullføring av dette yogalærer programmet, vil du være på starten av en vellykket reise som yoga lærer. Yogaworks 200-timers lærerutdanningskurs inkluderer:

*Avansert studie av asana / yogastillinger (riktig justering, hvorfor gjør vi denne stillingen og potensielle risikoer) *Prinsipper for anatomi *Vitenskap og kunsten av sekvensering *Praktiske justeringer av stillinger *Hvordan observere organer *Lære hvordan bruke rekvisitter (blokker, tepper, belter osv.) for å forbedre eller modifisere en stilling *Bli trygg på stemmen din *Tillitbygging gjennom praksisundervisning *Yoga historie og filosofi *Sanskrit navn på stillinger *The Business of Yoga HVA GJØR YOGAWORKS LÆRERUTDANNELSE UNIKT??

ERFARING: Vi har utviklet vår omfattende læreplan 30 år. Intelligent sekvensering: Lær kunsten og vitenskapen om å designe og levere en trygg, dynamisk klasse. Lær å virkelig undervise: Vårt program handler ikke om å huske og kopiere andres sekvenser. I stedet legges det vekt på undervisningsprinsipper for tydelig å instruere studenters kropp inn i stillinger og sekvenser. Finn deg selv: Vi gir deg plass og mulighet til å finne din egen lærestil. Global anerkjennelse: YogaWorks læreropplæring blir respektert over hele verden. Noen av de som har Yogaworks utdanning er f.eks: Seane Corn, Shiva Rea, Annie Carpenter, Natasha Rizopoulos, Vinnie Marino, Kathryn Budig og mange flere. Yoga Alliance 5-stjerners anerkjent treningsskole

Har du lyst til å ta denne utdanningen?? Bli med nå!!! Ta kontakt - for å høre når de to 200 timer er i 2018 ... post@beyoga.no


34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page