top of page

Er du OPEN MINDED??


TENK AT ???!!!! VI ÅPNER STUDIO NR 2 !!!! NÅ PÅ MANDAG 05.September !!!!!!! be yoga ULLERN!!!! Gå gjerne inn på hjemmesiden vår for å se timeplanen her I alt som skjer rundt oss - så er det så mange som forteller de er så inspirerte og at de har tatt egne nye spennende valg i livet - det gjør oss MER ENN MASSE GLA .. og vi tenker mye over hva er det som gjør at vi får til det vi ønsker .. Jeg tror det er fordi vi som regel er Open Minded!!! Å være Open Minded kan være vanskelig noen ganger. Jeg mener - de fleste av oss har jo vokst opp med forskjellige holdninger og verdier - gjennom hele livet, og vi har en tendens til å omgi oss med mennesker som deler de samme verdier og holdninger. Det kan derfor være litt vanskelig når vi står overfor med noen som har ideer som utfordrer vår egen, og selv om vi ønsker å ha et åpent sinn, kan vi slite med å takle det helt .. Men det så utrolig mye å hente på å åpne døren til ditt sinn og la nye ideer og oppfatninger komme. Vi har lyst til å inspirere enda flere til å gå egne veier - til å utforske nye ideer .. til å oppleve !!!! Sååå vi har funnet noen fordeler - om du lar deg selv bli litt mer "Open Minded" - og om du tar deg tid til å se verden med et åpent sinn.. Nr. 1!!! Gjør deg selv sårbar! En av de skumleste (og beste) tekniker - med å se verden gjennom et åpent sinn, er å gjøre deg selv sårbar. Når du har blitt enig med deg selv om å ha et åpent sinn syn på verden, innrømmer du at du ikke vet alt, og at det er muligheter du kanskje ikke har vurdert. Dette kan være både skremmende og VELDIG spennende. Nr.2!! Gjøre feil!!! Å gjøre feil kan kanskje føles som - ikke bra.. men det er bra!!! Når du gjør feil - lærer du .. ikke vær redd for å gjøre feil.. Det er en FANTASTISK styrke å gjøre feil, og reise seg opp igjen - og prøve igjen.. Høres kanskje ikke så gøy ut - men det er det!!! Nr.3!!! Gjør deg selv sterk!!! Å være Open Minded gir deg en en plattform - der du kan bygge .. der du kan stable en idé oppå en annen. Når du har et åpent sinn kan du lære om nye ting, og du kan bruke nye ideer for å bygge på gamle ideer. Alt du opplever kan bygges på, det styrker hvem du er og hva du tror på. Det er veldig vanskelig å ta imot erfaringer uten et åpent sinn. Nr.4!!! Få tillit!! Når du lever med et åpent sinn, får du en sterk følelse av selvtillit. Du er ikke begrenset av din egen tro, og du blir heller ikke begrenset av troen til andre. Du vil derfor få mer selvtillit og du vil lære mer om verden rundt deg. Å være Open Minded hjelper deg - å lære og vokse ++ styrke troen på deg selv. Nr.5!!! Vær ærlig!! Det er en ærlighet som følger med det å ha et åpent sinn. Når du er fordomsfri, er det en måte å innrømme at du ikke er allvitende. Det betyr - at du må tro på at hvilken som helst sannhet du kanskje møter - har mer bak seg enn du aner... SÅ... For noen er det å ha et åpent sinn enkelt; det kommer så enkelt som å puste. For andre kan det være mer av en utfordring, noe som de må jobbes med og gjøre en innsats for å skaffe. Men vi kan love deg - at om du prøver ... så vil du se at det åpner seg mange nye dører... <3

101 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page