top of page

Vår lærer Pernille Bjørkli


Hva heter du?

Jeg heter Pernille Bjørkli. Grunder, Yoga lærer og evig Yoga student.


Når begynte du din yogareise?

Min yogareise startet i 2012, siden den tid har jeg praktisert jevnlig da jeg oppdaget hvor mye godt det ga meg, både fysisk og mentalt men også spirituelt.


Hvorfor ønsker du å undervise Yoga?

Det var igjennom yoga jeg for første gang kom i kontakt med det indre som voksen, og jeg er takknemlig for Yoga i sin helhet, som har hjulpet meg til å balansere en livsstil med mye stress og angst, fra å være ett nederlag til å bli en superkraft. Nå brenner jeg for å inspirere og motivere andre med samme bakgrunn (basert på egen erfaringer) til å bruke de verdifulle teknikkene fra yoga filosofi, meditasjon og mindfulness som verktøy i en moderne livsstil. I 2021 startet jeg opp Boho Glow Yoga. Her arrangerer jeg jevnlige Yoga & Wellness Eventer, mini-retreats i samarbeid med andre ildsjeler fra velvære bransjen. Sammen skaper vi magiske eventer som har alt fra Yoga, meditasjon, mindfullness, holistisk coaching, kostholdsveiledning og mye annet spennende.


Hvem er dine lærere?

I 2020 tok jeg min første YogaWorks YTT200 med Jannice Strand på BeYoga Studio. Etterhvert ønsket jeg å fordype meg mer innenfor den meditative formen for Yoga, og bestemte meg for å ta 30tYin YTT med David Kim / Yoga Wise. Jeg er den dag i dag under utdannelse med The Shala i Oslo, som Meditasjon og Mindfulness Instruktør. Til høsten fortsetter jeg min reise som student hos David Kim med 30t Yin YTT på BeYoga Studio.


Det å få lov til å undervise yoga til andre gir meg så mye glede, da jeg vet hvor mye praksisen har gitt meg personlig <3


Håper vi ses på matta!

Pernille

331 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page