top of page

Møt vår lærer Linda HaugenJeg begynte å praktisere yoga i 2001 og for meg er yogamatten et prestasjonsfritt rom hvor jeg kan lade batteriene mine. Yogamatten er et sted hvor jeg gradvis bli bedre kjent med meg selv og utfordrer meg selv. Yoga praksisen min har forandret livet mitt og tilført mange forskjellige verktøy som jeg bruker daglig.

Da jeg oppdaget yoga nidra for noen år siden var det som å åpne en dør til en verden av hvile med tid til å lade mine batterier, ta vare på meg selv og finne min indre stemme. Jeg forelsket meg umiddelbar og yoga nidra ble raskt en del av min daglige praksis. Etter å ha gjennomført flere utdannelser innen yoga nidra, har jeg valg å fordype meg den femine yoga nidra formen «Daring to Rest» utviklet av Karen Brody.


Yoga utdannelse:

 500h YogaWorks Teacher

 100t Terapeutisk Yoga Teacher Training med Karen Kollien Nygaard (Zanti)

 Daring to Rest Facilitator (Trained in Yoga Nidra and the Daring to Rest method)

v/Karen Brody

 65t Bliss Yoga Baby Prenatal and Postnatal Yoga Teacher Training

 iRest ® Yoga Nidra Meditation Level 1 Teacher

 55t Bliss Yoga Baby Fertility Teacher Training Level 1 and 2


 24t Womens Health Yoga Teacher Training med Tiffany Cruikshank (Yoga Medicine)

 20t Yoga and Ayurveda v/Jeanne Heileman og Joan Hyman

 21t Restorative Yoga + Yoga Nidra med Jessica Winderl (Atman Yoga School)

 Breathwork Teacher Training v/Taran Weggelaar og Yann Cadic (Loka Yoga)

 20t Yoga Anatomy med Tiffany Cruikshank (Yoga Medicine)

 10h Yoga Nidra kurs med Johanna Hector (Global Yoga)

 14h Total Yoga Nidra Immersion Experience: comparative and creative forms of Yoga Nidra med Uma Dinsmore-Tuli og Nirlipta Tuli (Yoga Nidra Network)

379 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page