top of page

Gravid Yoga - Styrke og Avspenning


Velkommen til Gravid Yoga

Dette kurset er for gravide som ønsker en fysisk aktiv yogatime. Fokuset på dette kurset vil være på yogaøvelser som er tilpasset den gravide kroppens behov for styrke og stabilitet.

Det er viktig å opprettholde og styrke kroppen gjennom svangerskapet for å forebygge belastningsskader og for å forberede kroppen til fødsel og barseltiden.

Hver kurskveld vil avsluttes med en avspenningsdel hvor deltagerne får hvile og kroppen får lov til å roe seg ned.

Kurset anbefales for kvinner i 2. trimester, men det er også mulig å delta på kurset hvis du er i fin form seinere i svangerskapet.

Man trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å delta på dette kurset.

- Mandag 5 okt kl 17.00-18.30 - Mandag 12 okt kl 17.00-18.30 - Mandag 19 okt kl 17.00-18.30 - Mandag 26 okt kl 17.00-18.30 - Mandag 2. nov kl 17.00-18.30 - Mandag 9 nov kl 17.00-18.30

Pris for 6 Kursdager

1500,- Kroner

Lærer: Linda H. Haugen

Jeg begynte å praktisere yoga i 2001 og for meg er yogamatten et prestasjonsfritt rom hvor jeg kan lade batteriene mine. Yogamatten er et sted hvor jeg gradvis bli bedre kjent med meg selv og utfordrer meg selv. Yoga praksisen min har forandret livet mitt og tilført mange forskjellige verktøy som jeg bruker daglig. Jeg har selv praktisert yoga under begge mine svangerskap og var for meg var yogaen en kilde til styrke, ro og avspenning. I mine Gravid Yoga klassene er jeg spesielt opptatt av å legge til rett for de endringene som skjer i kroppen under svangerskapet og å forberede kropp og sinn på fødsel og tiden etterpå.

Yoga utdannelse:  500h YogaWorks Teacher  100t Terapeutisk Yoga Teacher Training med Karen Kollien Nygaard (Zanti)  65h Bliss Yoga Baby Prenatal and Postnatal Yoga Teacher Training  iRest ® Yoga Nidra Meditation Level 1 Teacher  25h Bliss Yoga Baby Fertility Teacher Training Level 1  21t Restorative Yoga + Yoga Nidra med Jessica Winderl (Atman Yoga School)  20t Yoga Anatomy med Tiffany Cruikshank (Yoga Medicine)

69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page