top of page

Gravid Yoga & Barsel Yoga Kurs Oppstart Denne Uken

Gravid Yogakurs

Dette kurset er for gravide som ønsker en fysisk aktiv yogatime. Fokuset på dette kurset vil være på yogaøvelser som er tilpasset den gravide kroppens behov for styrke og stabilitet.

Det er viktig å opprettholde og styrke kroppen gjennom svangerskapet for å forebygge belastningsskader og for å forberede kroppen til fødsel og barseltiden. Hver kurskveld avsluttes med en avspenningsdel hvor deltagerne får hvile og kroppen får lov til å roe seg ned.

Kurset anbefales for kvinner i 2. trimester eller 3. semester, men er også flott for de i 1.trimester. Man trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å delta på dette kurset.

Mandager kl 18:00 - 19:15 Kursdatoer (6 uker):

 Mandag 24. april

Pause 01. Mai  Mandag 8. mai  Mandag 15. mai  Mandag 22. mai  Mandag 5. juni  Mandag 12. juni

Pris : NOK 1500,-


Book deg på her


Mamma & Baby - Yoga kurs

Dette kurset er for deg som har født, og er en tid hvor mor og baby kan være sammen. På disse klassene vektlegges øvelser som støtter den viktige restitueringsprosessen etter et svangerskap og fødsel. Klassene er bygget opp med tanke å styrke bekkenbunnsmuskulaturen og ryggen, samt å løsne opp spenninger i skuldre og nakke. Det vil være en blanding av rolige og mer aktive øvelser. Læreren vil tilpasse øvelsene etter deltagernes behov og ønsker. Det er anbefalt at mammaen venter til ca 6 uker etter fødselen for å delta på kurset. Man kan delta på barselyoga frem til barnet begynner å få en stor bevegelsesradius/ begynner å gå. På barsel yoga er det rom for amming/ mate, bleieskift, soving, bysse, kos og lek under klassen. Babyen vil kunne være direkte involvert i enkelte av øvelsene hvis mor ønsker det. Det er ingen forutsetning at man har praktisert yoga tidligere, alle er velkommen!

Kursdatoer (5 uker) // kl 11:45-13:00 (75 min) :

 Onsdag 26. april  Onsdag 3. mai  Onsdag 10. mai Pause 17. Mai  Onsdag 24. mai  Onsdag 31. mai Pris: NOK 1250,-

Book på her

Lærer: Linda H. Haugen Jeg begynte å praktisere yoga i 2001 og for meg er yogamatten et prestasjonsfritt rom hvor jeg kan lade batteriene mine. Yogamatten er et sted hvor jeg gradvis bli bedre kjent med meg selv og utfordrer meg selv. Yogapraksisen min har forandret livet mitt og tilført mange forskjellige verktøy som jeg bruker daglig. Jeg har selv praktisert yoga under begge mine svangerskap og i tiden som nybakt mor. Yogaen er for meg en kilde til styrke, ro og avspenning. Yoga utdannelse:  500h YogaWorks Teacher  100t Terapeutisk Yoga Teacher Training med Karen Kollien Nygaard - Zanti  Certified Daring to Rest Facilitator (Trained in Yoga Nidra and the Daring to Rest method) med Karen Brody  85h Bliss Yoga Baby Prenatal and Postnatal Yoga Teacher Training  60h Bliss Yoga Baby Fertility Teacher Training Level 1 og Level 2  24h Womens Health Yoga Teacher Training med Tiffany Cruikshank - Yoga Medicine  20t Yoga and Ayurveda med Jeanne Heileman og Joan Hyman  Breathwork Teacher Training med Taryan Weggelaar og Yann Cadic – Loka Yoga  iRest ® Yoga Nidra Meditation Level 1 Teacher  21t Restorative Yoga + Yoga Nidra med Jessica Winderl (Atman Yoga School)  20t Yoga Anatomy med Tiffany Cruikshank (Yoga Medicine104 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page