top of page

Reise til Fjells med Be Yoga ??


Velkommen til yogaweekend i Valdres Hva sier du til en helg fylt av masse deilig yoga, frisk luft, norsk fjellandskap og utsikt så langt øyet kan se? Med fabelaktig mat og turmuligheter rett utenfor døren? Be Yoga Studio og yogalærer Cecilie Hauge Eggen inviterer til et avstressende, forfriskende og kortreist yogaretreat på koselige Nythun Høyfjellstue. Ta gjerne med deg langrennskiene – dette kan bli en helg der du både får ro i sjelen og roser i kinnene.

Når og hvor ? Dato: fredag 20.mars til søndag 22.mars 2020 Sted: Nythun Høyfjellstue, Steinsetbygdevegen 233, 2890 Etnedal

Priser : Enkeltrom: 5950 kr. Dobbeltrom: 5450 kr

Prisen inkluderer: 2 overnattinger +++++ Yogakurs / workshop & Yogasekvenser som du får med deg hjem

2 x Frokost

1 x Lunsj eller niste til tur

lørdag 3 x Kaffe, te og frukt

2 x Middag: fjellgourmetbuffé

-----------------------------------------------------

Om yogaen Denne helgen skal skuldrene senke seg sju hakk – minst, og vi skal virkelig boltre oss i yoga! Vi starter fredagskvelden med en rolig økt slik at du får hentet deg inn etter reisen og slappet godt av før middag. Lørdag morgen åpner vi med en mykgjørende sekvens før frokost, før vi fortsetter med en workshop der vi går gjennom tre ulike yogasekvenser – som du også får med deg hjem. Etter noen timer med egentid, og kanskje en langrennstur på lørdag ettermiddag, gjør vi rolig yin yoga sammen før middag. Søndag starter vi dagen med en rolig morgenflow. Etter frokost har vi en liten yin yoga workshop hvor vi går gjennom øvelser som også er lett å ta med seg hjem. Om Nythun Midt i mellom bakkar og berg i vakre Valdres, ligger en koselig høyfjellstue og skuer utover landskapet. Den drives av to veldig hyggelige, og dessuten prisbelønte kokker, nemlig Marit og Jørn som har gjort Nythun til den norske fjellheimens beste spisested. I 2010 var til og med kongeparet på besøk. Nå er det vår tur til å få kongelig behandling! Fjellstua – som nå består av både hytter, hotell og leiligheter åpnet sine dører for første gang i 1954. Jørn og Marit overtok i 1994. Interiøret er smakfullt og laget av lokale håndverkere. Og sengene er veldig gode! Ikke bare står yoga i bøtter og spann på programmet i en litt annerledes, men veldig koselig yogasal, men her finnes også utallige turmuligheter enten du vil gå på ski eller på beina. Om Cecilie Med et hjerte som banker for «yoga til folket», underviser Cecilie i Vinyasa Flow på Be Yoga Studio og gjennom egne kurs. Stilen er lekende, glad og grundig. Hun oppdaget yoga tidlig på 2000-tallet, men det var først i 2017 hun sluttet i sin faste jobb og stupte uti sin etterlengtede yogalærerutdanning gjennom anerkjente YogaWorks. Den har hun bygget på med YogaWorks videregående utdanning (300 timer) og i tillegg har hun diverse kurs og workshops under beltet. ................................................. Yogahelgen blir omtrent slik: Fredag 16.30 Hei og velkommen - og servering av kaffe, te og frukt 17.30 Rolig kveldsklasse 20.00 Nydelig fjellgourmetbuffé i spisesalen Lørdag 08.00 Myk morgenyoga 9.15 Frokost 10.30 Yoga Workshop: Vi gjør tre ulike sekvenser med ulikt fokus, går grundig gjennom med rom for modifikasjoner og spørsmål. Alle sekvensene er laget slik at du enkelt kan gjøre dem hjemme. 13.00 Deilig felleslunsj Egentid (avslapping, langrennstur, skravling – det du måtte ønske) 18.00 Rolig Yin Yoga 20.00 Fjellgourmetbuffé Søndag 08.00 Myk morgenyoga 09.15 Frokost 10.00 Yin yoga – med egen sekvens du får med deg hjem 12.00 Kaffe, te og frukt Avreise eller kanskje en langrennstur før du reiser hjem? Du kan også kjøpe lunsj hos Jørn og Marit dersom du ønsker det. For å bli med på denne fantastiske turen, hold av din plass med depositum på kr 1500,-. https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=264165&stype=-8&sVT=16&sView=day&sLoc=0 Påmelding innen 20. Februar 2020. Har du spørsmål? Send en mail til oss : post@beyoga.no

112 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page