top of page

Kriya Yoga Workshop


Kriya Yoga workshop Ønsker du å fordype deg i egen praksis, eller er nysgjerrig på andre aspekter av Yoga utover Hatha yoga, pust og Asanas? Yoga kan beskrives som en tilstand, en helhet, en utvikling av både kropp – sinn – og sjel, og tilbyr så mye mer enn hva vi i vesten hittil er blitt kjent med. Yoga er ikke kun noe vi gjør, eller praktiserer. Via Yogiske teknikker som: - Kriyas (energetiske og meditative øvelser) - Pranayamas (pust) - Mudra (bestemte områder vi stimulerer via hender/fingre/øyne) - Mantra (bestemte uttrykk verbalt og stille) og - Meditasjon kan vi oppleve dypere lag av oss selv. Vi kan oppleve Yoga. Vi jobber med nervesystemet og energien som flyter i oss. Vi beveger oss innover. Workshopen vil presentere Kriya Yoga med overnevnte, med røtter i den tantriske og vediske tradisjonen i Himalaya, Sattva Yoga - foundet av mester og Yogi Anand Mehrotra. Denne retningen følger linjen til Paramahansa Yogananda, Sri Yukteswar og Babaji. Alle kjente og kraftfulle Yogier som benyttet disse teknikkene for bevissthetsutvikling og personlig evolusjon. Du vil introduseres for noen av disse teknikkene, komme deg litt ut av komfort-sonen, kanskje oppleve nye sider ved deg selv. Er du nysgjerrig? Bli med på denne introduksjonen, så vil du kjenne om dette er noe for deg og din videre vekst og utvikling. Pris: 300,- Medlem 350,- Ikke Medlem Dato / Tid: 23. Februar 2020 08:30-10:30 Sat Chit Ananda Sattva Yoga Instruktør v. Authentic Yoga Nina H. Link til booking : https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=264165&stype=-8&sView=day&sLoc=0&sTrn=100000112

103 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page