top of page

Vinyasa Flow / Level 2


Vinyasa Flow Level 2 på Lørdager klokken 10.00 med Kamilla

Vinyasa betyr "pust-synkronisert bevegelse".

Dette er en nivå 2 klasse - og det er forventet at du kan praktisere Vinyasa og Solhilsner fra før - du er ikke nybegynner.

Dette er en herlig klasse hvor det er fokus på pust og flyt i bevegelse, hvor lærer bruker ofte å fokusere klassen rundt et nytt tema/posisjon i hver klasse. Du vil bli utfordret mentalt og fysisk i denne timen - og vil ha et stort smil i savasana (hvilestillingen).

Hva du skal ha på deg: Vinyasa Flow innebærer en god del bevegelse, så bruk noe du er komfortabel i å bevege deg i. Ta på deg en t-skjorte eller topp som sitter litt inntil kroppen, så den ikke ruller opp når du bøyer deg frem. Du vil trolig bli svett så ta på deg noe som puster og er fukt transporterende. Velkommen til en morsom og herlig yogatime.


61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page