top of page

Jivamukti Workshop 03. Desember 2017


En søndag i måneden hele høst/vinter vil vi ha JIVAMUKTI HELG med Karina !!!!

Det vil være et nytt tema hver søndag hvor vi praktiserer både den fysiske, spirituelle og den filosofiske delen av Yoga.

3. søndagen vil Tema være

BHAKTI og SATSANG Hva betyr det, hvordan praktiserer vi det?

Lever du livet til det fulle med lidenskap, hengivenhet og tillit? I en verden preget av frykt, press og kynisme hvordan kan vi gjennom yoga skape en trygg atmosfære for gode mellom-menneskelige forhold, hjerterom og felleskap?

Dato: Søndag 3. desember Klokken: 16:00 - 18:30 Sted: Be Yoga Lørenskog Pris: Medlem 250,- Ikke Medlem 350,- Lærer: Karina Eline Kibsgård OM JIVAMUKTI YOGA - Jivamukti Yoga er en vinyasa yoga metode hvor det praktiseres til energigivende musikk. Klassene er spirituelle, oppløftende og fysisk utfordrende. Det legges vekt på fysiske yogastillinger/asana praktisert i en sammenhengende flyt med leken tilnærming. Samtidig er elementer av chanting, yoga filosofi og et satt tema (focus of the month) viktige deler av undervisningen for å hjelpe oss ned i dybden av yoga praksisen. Jivamukti Yoga oppsto på 1980tallet i New York. Grunnlagt av Sharon Gannon og David Life, studenter av Sri K. Pattabhi Jois, Swami Nirmalananda og Brahmananda Sarasvati.

BLI MED???? Meld deg på her


17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page