top of page

MediYoga lærer Frida Storholt


En nydelig Yogini !! Frida er Utdannet Spesial Sykepleier, en dedikert yogalærer & student. Hun startet sin utdanning innenfor MediYoga i 2013, og har fordypet seg frem til nå ..hun er også Coach i MediYoga innenfor stress og utbrenthet. Hun har nå gått enda videre med utdanningen sin som MediYoga lærer og terapeut -og skal nå assistere ved TT/retreat MediYoga coach ved stress og utbrenthet for 2. gang nå i oktober. Hva betyr Yoga for deg Frida 😌❤️: «Yoga for meg betyr å ta meg tid til å gjøre noe som er godt for både kropp og sjel. Når jeg praktiserer yoga finner jeg igjen kontakten med kroppen min, og kan fokusere på det jeg trenger. Jeg klarer å lytte til både kroppen, følelsene, sansene og hjertet, slik at jeg kan leve mer i pakt med meg selv. For meg er yoga en kontinuerlig prosess som startet for noen tiår siden. Ettersom jeg har utviklet meg, vokst og blitt eldre har mitt yogabehov også endret seg, og heldigvis finner jeg stadig nye former for yoga og nye inspirerende aspekter som kan gi meg det jeg trenger.»

203 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page