• Jannice Strand

Mediyoga Be Yoga Studio


Be Yoga Studio er ydmyke og mer enn takknemlig for de fantastisk flinke og herlige yogal√¶rere som vil undervise hos oss ūüėćūüôĆ Cecilia, som har v√¶rt hos oss i 2 √•r- slutter n√• - s√• vi √łnsker henne lykke til videre, da hun √łnsker √• sette opp MediYoga kurstilbud i R√¶lingen. MEN og enda st√łrre MEN!!! Vi √łker n√• tilbudet til MediYoga, og f√•r n√• MediYoga p√• mandag og onsdag kveld ++ fredag formiddag .. Her har vi da f√•tt HERLIGE 2 jenter som kommer inn Vi √łnsker Frida Fri Med Yoga Velkommen - og gleder oss veldig til Medisinsk Yoga Mandager 19:00 & Fredager 13:00 sammen med deg!! ‚ÄĘ Frida er Utdannet Spesial Sykepleier Hun startet sin utdanning innenfor MediYoga i 2013, og har fordypet seg frem til n√• ..hun er ogs√• Coach i MediYoga innenfor stress og utbrenthet. Hun har n√• g√•tt enda videre med utdanningen sin som MediYoga l√¶rer og terapeut -og skal n√• assistere ved TT/retreat MediYoga coach ved stress og utbrenthet for 2. gang n√• i oktober. Hva betyr Yoga for deg Frida ūüėƂ̧ԳŹ: ¬ęYoga for meg betyr √• ta meg tid til √• gj√łre noe som er godt for b√•de kropp og sjel. N√•r jeg praktiserer yoga finner jeg igjen kontakten med kroppen min, og kan fokusere p√• det jeg trenger. Jeg klarer √• lytte til b√•de kroppen, f√łlelsene, sansene og hjertet, slik at jeg kan leve mer i pakt med meg selv. For meg er yoga en kontinuerlig prosess som startet for noen ti√•r siden. Ettersom jeg har utviklet meg, vokst og blitt eldre har mitt yogabehov ogs√• endret seg, og heldigvis finner jeg stadig nye former for yoga og nye inspirerende aspekter som kan gi meg det jeg trenger.¬Ľ Vi √łnsker nydelige Sunniva - Velkommen !! - og gleder oss til Medisinks Yoga Onsdager kl 19:00 sammen med deg!!

"Jeg er utdannet psykiatrisk sykepleier og jobber som behandler ved Ruspoliklinikken Ullev√•l, Oslo universitetssykehus. Jeg startet min karriere som instrukt√łr i 1998 og har v√¶rt innom mange ulike treningsformer. Jeg fant veien til pilates f√łr yoga kom inn i livet mitt. Yoga gir meg noe mer enn bare fysisk trening. De ulike meditasjonene skaper en balanse i kropp og sjel. Det er en sann glede √• dele denne helhetlige treningsformen med andre mennesker. Jeg toner inn hver klasse med mantraet "ONG NAMO GURU DEV NAMO" - som betyr at du √•pner deg for din indre styrke og din indre visdom. Klassene tones ut med mantraet "SAT NAM" - som betyr "Jeg er sann". Gleder meg til √• dele yoga sammen med dere p√• Be Yoga Studio"

#mediyoga #medisinskyoga

65 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle