top of page

Mediyoga Be Yoga Studio


Be Yoga Studio er ydmyke og mer enn takknemlig for de fantastisk flinke og herlige yogalærere som vil undervise hos oss 😍🙌 Cecilia, som har vært hos oss i 2 år- slutter nå - så vi ønsker henne lykke til videre, da hun ønsker å sette opp MediYoga kurstilbud i Rælingen. MEN og enda større MEN!!! Vi øker nå tilbudet til MediYoga, og får nå MediYoga på mandag og onsdag kveld ++ fredag formiddag .. Her har vi da fått HERLIGE 2 jenter som kommer inn Vi ønsker Frida Fri Med Yoga Velkommen - og gleder oss veldig til Medisinsk Yoga Mandager 19:00 & Fredager 13:00 sammen med deg!! Frida er Utdannet Spesial Sykepleier Hun startet sin utdanning innenfor MediYoga i 2013, og har fordypet seg frem til nå ..hun er også Coach i MediYoga innenfor stress og utbrenthet. Hun har nå gått enda videre med utdanningen sin som MediYoga lærer og terapeut -og skal nå assistere ved TT/retreat MediYoga coach ved stress og utbrenthet for 2. gang nå i oktober. Hva betyr Yoga for deg Frida 😌❤️: «Yoga for meg betyr å ta meg tid til å gjøre noe som er godt for både kropp og sjel. Når jeg praktiserer yoga finner jeg igjen kontakten med kroppen min, og kan fokusere på det jeg trenger. Jeg klarer å lytte til både kroppen, følelsene, sansene og hjertet, slik at jeg kan leve mer i pakt med meg selv. For meg er yoga en kontinuerlig prosess som startet for noen tiår siden. Ettersom jeg har utviklet meg, vokst og blitt eldre har mitt yogabehov også endret seg, og heldigvis finner jeg stadig nye former for yoga og nye inspirerende aspekter som kan gi meg det jeg trenger.» Vi ønsker nydelige Sunniva - Velkommen !! - og gleder oss til Medisinks Yoga Onsdager kl 19:00 sammen med deg!!

"Jeg er utdannet psykiatrisk sykepleier og jobber som behandler ved Ruspoliklinikken Ullevål, Oslo universitetssykehus. Jeg startet min karriere som instruktør i 1998 og har vært innom mange ulike treningsformer. Jeg fant veien til pilates før yoga kom inn i livet mitt. Yoga gir meg noe mer enn bare fysisk trening. De ulike meditasjonene skaper en balanse i kropp og sjel. Det er en sann glede å dele denne helhetlige treningsformen med andre mennesker. Jeg toner inn hver klasse med mantraet "ONG NAMO GURU DEV NAMO" - som betyr at du åpner deg for din indre styrke og din indre visdom. Klassene tones ut med mantraet "SAT NAM" - som betyr "Jeg er sann". Gleder meg til å dele yoga sammen med dere på Be Yoga Studio"

88 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page