top of page

Jivamukti helger hos Be Yoga


En søndag i måneden hele høst/vinter vil vi ha JIVAMUKTI HELG med Karina !!!! Det vil være et nytt tema hver søndag hvor vi praktiserer både den fysiske, spirituelle og den filosofiske delen av Yoga.

1. søndagen vil Tema være VINYASA KRAMA: Hva betyr det, hvordan praktiserer vi det?

Hvorfor praktiserer du yoga? De fleste av oss kommer til vår første yogatime med et mål om og bli mykere, sterkere eller redusere stress. En jevnlig yogapraksis vil uten tvil hjelpe oss med dette men etterhvert beygynner vi kanskje og kjenne på noe som går dypere enn 'bare' våre fysiske mål.

Din yogapraksis er en unik mulighet til og se dypere inn i deg selv - rote opp i ubevisste mønster og vaner for og klare og se nye muligheter og kanskje ta mer bevisste valg. Vinyasa Krama er metoden/verktøyet vi bruker for og kaste dette lyset innover i oss selv. Og med tid finne styrke, ro og fleksibilitet til og sette igang endringer i oss selv og livene vi lever. Dato: Søndag 8. oktober Klokken: 16:00 - 18:30 Sted: Be Yoga Lørenskog Pris: Medlem 250,- Ikke Medlem 350,- Lærer: Karina Eline Kibsgård BOOK DEG PÅ HER!!!


15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page