top of page

Yogaworks INFORMATION SESSION


Norwegian Text Bellow..

TEACHER TRAINING INFORMATION SESSION

Free Class followed by Q&A

be yoga STUDIO Solheimveien 28 1473 LØRENSKOG (15 min med bil fra Oslo Sentrum, 20 min med Motorveibuss)

This event is the perfect way to find out more about what makes the YogaWorks method, and YogaWorks Teacher Training, the gold standard for yoga in this country and beyond. The session begins with a free hour class taught in the YogaWorks method followed by an information session led by the trainer. This session is highly recommended for students considering our teacher training, as well as serious students of yoga who are curious as to what taking a teacher training involves and how to take their yoga practice to the next level.

This information session & free class is led by Be Yoga STUDIO Teacher and YogaWorks Sertified Teacher Kari Katsimpas.

Yogalærer Utdannelse Informasjonsmøte

Free Class followed by Q&A be yoga STUDIO Solheimveien 28 1473 LØRENSKOG (15 min med bil fra Oslo Sentrum, 20 min med Motorveibuss)

Denne klassen er den perfekte måten å finne ut mer om hva som gjør Yogaworks -metoden, og Yogaworks Teacher Training, gullstandard for yoga i dette landet og resten av verden. Vi starter med en gratis yogaklasse som undervises i Yogaworks metoden etterfulgt av et informasjonsmøte ledet av yogalæreren. Denne info dagen er sterkt anbefalt for studenter som vurderer en lærerutdanning, samt studenter av yoga som er nysgjerrig på hva en lærerutdanning innebærer og hvordan man kan ta sin egen yoga praksis til neste nivå.

Dette informasjonsmøte og gratis klassen blir ledet av Be Yoga STUDIO Teacher and YogaWorks Sertified Teacher Kari Katsimpas.

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page