top of page

Soul & Surf i Sri Lanka


I en fredfull oase langs Sri Lankas strender - har vi leid en stor Villa på Ahangama Beach : Mosvold Villa Be Yoga Studio & Mindful Restorative er så klare for å ta dere med på hva vi mener er DRØMMEREISEN - Hvor vi skal lære oss å surfe på bølgene i livet og på havet.. Soul & Surf i Sri Lanka Her vil du våkne til lyden av havet, yoga, organiske måltider og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjennoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Ayurvediske massasjer, Surfing, Utflukter til nasjonalparker & templer..i tillegg til yogapraksis hver morgen & kveld - Dette blir en reise du aldri vil glemme ... et eventyr som blir til virkelighet. Er du fristet?? Her er en typisk dag på reisen vår, noen dager vil ha ekstra aktiviteter som vil merkes i programmet.. Det vil også bli spesielle workshop, man kan delta på etter eget ønske. 06.30: Urtete, meditasjon & soloppgang 07.00: Yoga praksis, vi våkner opp til en herlig Vinyasa, Hatha Yoga, Mindful Flow 09.30: Herlig sunn frokost buffet 10.30: - Egentid til strandliv, shopping, massasje, surfing, kokkekurs eller utflukter til templer eller nasjonalparker 17.00: Yoga praksis, vi slipper dagen med meditasjon, yin &/eller restorativ yoga 19.00: Middag Alt er Inkludert: • Flyreise t/r Oslo – Sri Lanka • Bagasje • Transfer flyplass – hotell t/r • 8 netter i et 5 stjerners delt Deluxe suiter • Fantastiske Frokoster og middager hver dag på hotellet • Yogapraksis hver morgen & kveld med Jannice & Elise • Workshop og Meditasjon eventer Ikke inkludert: • Reise- og avbestillingsforsikring • Personlig forbruk • Drikke til enkelte måltider BTW... Vi har hele dette hotellet for oss selv om vi har med oss 24 stk Priser med alt nevnt over inkludert: 19,900 Kroner per person (I delt trippel rom)(2rom ledig) 21,900 Kroner per person (I delt dobbelt rom)(8rom ledig) 24,900 Kroner per person (Singel Rom) (2rom ledig) Depositum -50% av summen, betales inn når du melder deg på. Lærere: Elise Jansen (E-RYT 200/500) har sin bakgrunn som sertifisert Yogaworks lærer og har undervist i over 10 år. Hun har flere andre yogautdannelser, blant annet utdannet som Advanced Relax and Renew® Trainer av Judith Hanson Lasater. De siste årene har Elise fordypet seg i MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) Elise er også Nevrogen Yogalærer, en av 19 på verdensbasis – en praksis som kombinerer Tremor / Trauma Release Exercises med Yoga. Jannice Strand (E-RYT 200/500) har også sin bakgrunn fra Yogaworks, men med flere andre Yogalærer utdannelser under beltet.. Hun er blandt annet dypt igang med Yogaterapi utdannelse i India, skolen tilhører tradisjonen til Sri Tirumalai Krishnamacharya - hvor Ajurvedisk Medisin er en stor del av pensum. Dette er en 3 årig utdannelse.. Vi gleder oss veldig til å reise med dere!!! PS.. Våre retreat reiser, blir fullbooket på kort tid.. Er du klar for å være med?? Betal 50% depositum nå ♥ Ønsker du mer informasjon ?? Send en mail til post@beyoga.no 15 TH JULY 2018 –LEAVE FROM OSLO, NORWAY DAY ONE–16 TH JULY 2018 – ARRIVAL; AHANGAMA DAY EIGHT–24 TH JULY 2018- AHANGAMA, AIRPORT DEPARTURE 25 TH JULY 2018-ARRIVE BACK TO OSLO, NORWAY


32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page