top of page

Fantastisk workshop i Mindfulness og Yoga!


Velkommen til en fantastisk workshop i mindfulness og yoga!! I denne Workshopen vil du få nyttige verktøy for stressmestring, og lære kunsten i å være oppmerksomt til stede i ditt eget liv. Mindfulness og yoga kan hjelpe deg å finne indre ro og harmoni, og til å gi slipp på bekymringer og tankekaos. Det kan gi deg bedre søvn, og lære deg hvordan du kan finne små avbrekk av hvile i en stresset hverdag. Ikke minst kan det gi deg mer energi og økt livskraft. Man lærer rett og slett å flyte med i livet, og være komfortabel med at vi ikke alltid har kontroll på hva som skjer i fremtiden. Håkon Ruud og Cathrine Helgø Sasson er to svært dyktige og erfarne Mindfulness lærere som også jobber som Psykologspesialister. De vil trygt veilede deg i et dypdykk i ditt eget sinn. Lærere: Cathrine Helgø Sasson. Psykologspesialist og Mindfulness MBSR instruktør, Psykolog, spesialist i klinisk voksen psykologi, medlem av Norsk Psykolog Forening, Norsk forening for mindfulness lærere - MBSR/MBCT og Norsk forening for oppmerksomt nærvær (NFON). Embetsstudiet i psykologi ved Universitet i Bergen i 1997. Psykologspesialist siden 2005. Udannet instruktør i Mindfulness Basert Stress Reduksjon (MBSR) ved Center for Mindfulness, University of Massachusetts, Medical School av senior lærere som Jon- Kabat-Zinn m.fler. Egen praksis med mindfulness meditasjon og yoga gjennom mange år. Erfaring med å undervise MBSR i innland og utland, innen offentlig helsevesen og i privat sektor. Håkon Ruud. Psykologspesialist, Psykolog, spesialist i klinisk voksen psykologi og spesialist i klinisk barne psykologi. Medlem av Norsk Psykolog Forening og Norsk forening for oppmerksomt nærvær (NFON). Embetsstudiet i psykologi ved Universitet i Oslo i 1981. Psykologspesialist siden 1990. Han har videregående psykoterapiutdanning. Egen praksis med mindfulness meditasjon og Chi Gong gjennom mange år. Erfaring med MBSR grupper innen offentlig helsevesen og i privat sektor. Jannice Strand: Jannice er eier av Be Yoga Studio sammen med Linn Ingrid. Hun har praktisert Yoga siden 2001, og er utdannet i Yogaworks Yoga Alliance Reg 500 timer, AcroYoga, Iyengar, Yoga Medicine, Ashtanga, og er også under utdanning i Yoga terapi med Dr. Kausthub Decikashar. I Jannice sine klasser kan du oppleve å bli tatt litt ut av komfort sonen, og utfordret i balanse, styrke og på det psykiske. Hennes undervisningstil blir beskrevet som inspirerende og herlig styrkende fysisk og psykisk. Linn Ingrid Dahl: Linn Ingrid er lege, biolog og yogalærer - og er eier av Be Yoga Studio sammen med Jannice. Hun er utdannet instruktør i flere yoga former; MediYoga, Yin yoga, Jivamukti yoga, Chakra yoga, Ashtanga yoga, og er også under utdanning i Yoga terapi med Dr. Kausthub Decikashar. Profesjonsstudium i Medisin ved Universitetet i Oslo i 2010. Mastergrad i Biologi ved Universitetet i Oslo i 2001. Tillegssutdannelse i Funksjonell Medisin (Institute for Functional Medicine, USA) og i Akupunktur (Norsk Forening for Medisinsk Akupunktur). Hun har et stort Yogahjerte og ønsker å formidle gleden ved yoga og de helsemessige effektene yoga har på mennesker. Praktisk informasjon: Vi har yogamatter og annet nødvendig utstyr til utlån. Vi vil sitte på meditasjonsputer under undervisningen, men det er også mulig å sitte på stol. Yoga utøves barfot i løse og ledige klær. Det er mulig å kjøpe juicer, kokosvann, salater, og raw food kaker til lunsj. Alt er gluten- og melkefritt. Dag: Søndag 7 mai Tid: kl. 11-17 Sted: Be Yoga Studio, Lørenskog Pris: kr 650 Meld deg på her :


212 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page