top of page

Barsel Yoga .... tid for deg og din baby <3


Neste uke er det tid for Barselyoga på Ullern ... dette er et kurs som er så populært og mange vil ikke gå når kurset er ferdig <3 Hovedfokuset for kurset vil være:- Styrking av bekkenbunnen og Core Muskelatur, som trenger spesiell oppmerksomhet etter graviditet og fødsel. Videre vil du lære mer om disse musklene generelt, som er så viktig på mange måter. Vi vil la nakke og skuldre få litt kjærlighet og oppmerksomhet - det er vanlig å runde av øvre del av ryggen når vi ammer, vugger eller bærer barnet eller skyver barnevognen.. så vi vil jobbe med å få tilbake god holdning og hva god holding er!! Og sist, men veldig viktig- vi skal jobbe med Pranayama: dette er puste øvelser for å hjelpe roe ned sinnet og til å få litt energi tilbake... så du kan lettere få ta vare på babyen din. Og det viktigste: Vi skal ha en god tid sammen og møte andre mødre og babyer. De fleste øvelsene blir gjort uten baby (dette er din time), men barnet vil også bli med på noen av øvelsene. Klassene avsluttes med litt BabyYoga Samuel (aka Sam) og Mareike vil lede gjennom klassen. Assistentlærer Sam har fått Yoga praksis helt fra starten - i sin mammas mage. Siden han ble født i desember 2016 har han mestret barnets positur og gjør yoga med mamma hver dag. Hans mor, Mareike - læreren av dette kurset, er en 500 timer Vinyasa Yoga lærer (RYT amerikansk Yoga Alliance) med videreutdanning i YinYoga, PT Yoga, Gravid & Barsel Yoga. Men enda viktigere, vet hun gjennom sine egene erfaringer & utfordringer -kvinner står overfor etter en fødsel. Sammen med Sam og Mareike, gleder vi oss til å se deg på matten. Husk å bestille kurset for deg og babyen din via vår link : https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=264165&stype=-8&sTG=28&sView=day&sLoc=0&sTrn=100000042 Eller via vår hjemmeside .. http://www.beyoga.no/kurs-workshop Kurset vil bli undervist på engelsk. Sted: be yoga ULLERN Silurveien 2, Oslo Tid: 6 tirsdager Tirsdag 25. april. 2017 - tirsdag 30. Mai.2017 Klokken 13: 00-14: 15 Pris: 1200, Mer informasjon om Yogateacher Mareike: www.MareikeErnst.com


55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page