top of page

Nybegynner Ashtanga kurs - be yoga ULLERN


Asthanga Yoga ..... Veldig mange blir dratt inn i denne fysiske og meditative praksisen. Vi vil sette opp Ashtanga på timeplanen fremover, men for delta på disse klassene må du ha fullført et Ashtanga nybegynner kurs.. Lurt å melde seg på så fort som mulig - .her blir det fort fullt. Ashtanga yoga er en kraftfull og styrkende yogaform med sammensatte øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge (serie). Musklene blir aktivert på en naturlig måte og pust blir brukt som et viktig redskap gjennom øvelsene. Kurset blir tilrettelagt gruppen og alle vil få individuelle korrigeringer. Klokken: 16:30 - 18:00 Datoer: (6 tirsdager) Tirsdag 02. Mai Tirsdag 09. Mai Tirsdag 16. Mai Tirsdag 23. Mai Tirsdag 30. Mai Tirsdag 06. Mai Sted: be yoga ULLERN Shiva Shala Pris Medlem: 1500,- Ikke Medlem: 1650,- Lærer: Oli Via Meld deg på her: https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=264165&stype=-8&sView=day&sLoc=2&sTrn=14


97 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page