top of page

300 Kroner for yoga i hele september!!!


Foto: Hugo Lande


Vi takker dere alle for en herlig uke med mange yogaklasser - vi har hatt veldig mange nye & mange kjente yogis innom studioet vårt... MEN VI ER KLARE FOR MER YOGA MED DERE!!!!!! Så!!! Vi kommer med vårt supertilbud til alle dere hos -be yoga LØRENSKOG!!!

300,- kroner for så mye yoga du har tid til - resten av September... !!!! Ja, du leser riktig :) Normal pris for 1 DropIN klasse - er 200,- kroner ... så 300,- kroner for 19 dager med yoga!!?? Da håper vi du tar deg tid..? be yoga ULLERN!! Åååååh som vi jobbet for å få studioet vakkert og klart til åpning 05. September 2016.. Vakkert ble det, men klart var det ikke.. Vi måtte stenge dørene etter 2 dager, da vi ikke hadde lyd tette dører, det var kaldt og det var en lukt som kom fra noen rør som ikke var helt slik vi ville ha det i en yogasal.. Det var også ikke helt perfekt timet i forhold til andre gruppetimer som var i Ullern Trening sine lokaler.... MEN - vi er nå i full gang med å lydisolere veggene bedre, få varmen på plass - og det virker som om vi har lokalisert lukten og får den fjernet. Så da er det bare å få "timet" klassene til Ullern Trening med -be yoga STUDIO sine klasser ... OG VI ER KLARE FOR ÅPNING!!!

Vi har fått mange henvendelser fra dere på Ullern, om når vi åpner igjen - og vi regner med uken etter Høstferien... Da vil vi ha samme tilbud til dere - 300,- kroner praktiser så mye du har tid til i Oktober ....

Så da håper vi du tar deg tid ... ;) TID????!!! Tar du deg tid?? Vi ønsker å legge til et "Yoga Poem" til dere .. og håper vi ser dere i løpet av September <3 og dere på Ullern i Oktober... Too busy to relax they say Complaints, excuses everyday They sound so weak, so stressed, so tired A mundane world in which they're mired No time to sit and just be quiet Their mind's a rush of thoughts, a riot No chance they have to hear the sound Of nature's wonder all around Of birds and trees and clouds and air Too much work, it's just not fair This really seems quite sad to me So much to do, no time to be \Too busy to relax? Not true! This hoax must end, it starts with you If all you do is just the same You never will escape this game Do something new, do something Zen Begin right now, not 'if' or 'when' Do one thing different, or two, or five Change how you live, become alive Do or do not, there is no try Step off the cliff and start to fly Begin with this, you won't go wrong Remember to breathe, deep and long. Poem by Aaron R. Hoopes GÅ INN HER FOR Å BOOKE DERE PÅ KLASSER

64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page