top of page

Møt vår Yogalærer Thea Henriksen  • Kan du fortelle om din første opplevelse med Yoga? 

Mitt første møte med yoga var da jeg var 17 år gammel. Jeg hadde akkurat begynt med styrketrening på treningssenter og ville prøve noe roligere der jeg satte av litt lenger tid til å få tøyd ut muskulaturen. Første time gikk fint, men andre time så endte jeg faktisk med å gå ut av timen da det minnet meg mer om dans – noe jeg ikke var åpen for på den tiden. Årene gikk, og jeg fortsatte med trening i form av CrossFit, olympisk vektløfting og vanlig styrke. Jeg kom tilbake til yogaen da jeg var rundt 19 år gammel, og gikk fast på Yin og Power yoga om hverandre i ca. to år. Etter dette fortsatte jeg med egenpraksis gjennom pandemien, og meldte meg inn på yogastudio når samfunnet begynte å åpne igjen.  

 

  • Hva inspirerer deg som Yogalærer? 

Det som inspirerer meg mest som yogalærer må være æren av å få sjansen til å formidle det jeg får lære av mine egne lærere/mentorer til andre. Jeg får enormt stort utbytte av å dele den gleden og kunnskapen jeg får av dem, og blir veldig glad om et tema jeg har for timen resonnerer med akkurat deg <3  

 

  • Hva ønsker du å dele som Yogalærer? 

Som yogalærer ønsker jeg å dele informasjon og kunnskap om vår egen kropp – både gjennom østlig og vestlig medisin/filosofi/psykologi. Jeg liker å ha et holistisk syn på oss som mennesker, og kombinerer derfor ulike tradisjoner for et bredere perspektiv på livet. Samtidig er jeg veldig fan av å få ordentlig kontakt med kroppen (mind-body-connection), så i mine timer er det ofte stort fokus på å selv lete og finne frem til ulike muskler/deler av kroppen. Dette opplever jeg selv som veldig meditativt, uansett hvor “tung” en stilling/time måtte føles 😊   

 

  • + Din relevante CV i forhold til Yoga og trening: 

 

  • 500 RYT YogaWorks, bestående av: 

200 timer grunnutdanning  

100 timer – Ayurveda, Chakra, Subtle Body, Yoga Philosophy 

100 timer - Asana & Teaching Skills 

100 timer – Apprenticeship  

 

107 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page