top of page

Møt vår Yogalærer Leah Evje


Når var ditt første møte med Yoga, Leah ?? Mitt første møte med yoga var i 2013, jeg opplevde et prestasjons fritt miljø hvor jeg kunne utvikle meg i mitt tempo.


I 2020 startet jeg opp med den første Yogalærer utdanningen YogaWorks, etter flere år med passion for helse velvære rawfood yoga og mindfullness..Jeg har en bachelor som interiørarkitekt og master i produktdesign men jeg trengte ny inspirasjon og ville skape en bedre balanse i hverdagen min. Etter YogaWorks utdanningen, fortsatte jeg videre med Yoga utdanninger - og med yinyoga, medisinsk yoga, meditasjon og ulike mindfulness øvelser i kombinasjon med ulike pusteteknikker fikk jeg opplevelsen av indre ro. 


Hva ønsker du å dele som Yogalærer ? Vi utsettes for utfordringer hver dag. Å kunne lett føle på en prestasjons følelse! « Er jeg god nok» Med Yoga og mindfulness vil du lære deg teknikker for å redusere disse tankene og øke din egen velvære følelse.

Pusteteknikker kombinert med yoga er litt som magi.. Du vil etterhvert oppleve hvor kraftfull den er. Positiv psykologi ,mindfulness helse og velvære er store verdier for meg. For meg er yoga en livsstil jeg ønsker å dele med andre.

Med medisinsk yoga og pusteteknikker vil jeg få deg til å ha fokus på at du skal få være deg selv, ekte den du er! Perfect imperfect.


Hva inspirer deg som Yogalærer ?

Jeg blir inspirert av hvor kraftfull pusten vår er. Derfor praktiserer dette som den viktigste teknikken innenfor yoga. Jeg inspireres av positive mennesker som unner andre lykke. Min Yoga CV

2019 - Mindfullness kurs                 2020 - Yogaworks teacher trainer 200 timer  

2021 - Yinyoga teacher 30timer 2021 - 2022 Grunnmedisin       2022 - Yinyoga teacher 20 timer 2022 - YogaWorks: Subtle Body, Ayurveda, Chakra & Philosophy 100 timer 2022 - Mediyoga instruktør. 120 timer 2023-Yoga Nidra & Meditasjon 50 t

138 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page