top of page

Møt vår lærer Ann-Kristin
«Min intensjon med å undervise er å formidle kroppen som en helhet. Kroppen er laget for å bevege seg, men også roe ned. På mine klasser får du en god variasjon.

Jeg begynte min yogareise i 2005, men har først blitt integrert de siste årene. Jo mer jeg har lært, jo mer ydmyk har jeg blitt til yoga og dens filosofi. Jeg vil beskrive yoga som en evig reise hvor jeg stadig lærer noe nytt hver gang jeg praktiserer. Jeg er 100% overbevist at vi alle trenger en balanse mellom yang og yin, og det får du på mine timer.

Jeg ønsker deg varmt velkommen inn i yogaens verden!

UTDANNELSE:

  • Mindful yoga- restorative basis , terapeutisk og bevegelsesmodul (200 RYT)

  • Maja Thunes terapeutiske yogalærerutdannelse

  • Yogaworks lærer (200 RYT)

  • Yin Yoga lærer (130 t)

  • Personlig trener og kostholdsveileder

  • Sats yogalærer, Pilates-, sykkel- og soma move instruktør

98 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page