top of page

Vil du lære å puste ??! Yogisk Pust !!


KRAFTEN TIL YOGA | Utforske Prāṇāyāma (Yogisk Pust) for helse og vitalitet

Dette avanserte seminaret vil være åpent for alle. Men det vil være mest interessant for de som vil oppleve den virkelige kraften til Yoga. Det vil også være uvurderlig for de som vurderer å fordype seg nærmere i den autentiske læren til den legendariske Yogi T Krishnamacharya.

I den første delen av seminaret, planlagt for året 2020 hos Be Yoga Studio, vil Dr. Kausthub Desikachar fokusere på praktisk og dyp innsikt i undervisningen i Prāṇāyāma.

Temaene vil omfatte:

* Dybden i de teoretiske rammene for Prāṇāyāma-praksis / Yogisk Pust

* Typer Prāṇāyāma / teknikk, erfaring og prosess

* Prāṇāyāma-praksis og deres betydning

* Sekvensering av Prāṇāyāma Praksis for grupper og enkeltpersoner

* En dyp & innholdsrik praksis av Prāṇāyāma for helse og vitalitet

----------

I Yogaens virkelige kraft ligger det mulighet til å få tilgang til næring og vitalisering av konseptet Prāṇā. Prāṇā, også kalt “vital-life-force”, er det mest subtile elementetet i vår menneskelige konstruksjon. Dette er grunnen til at mange Yogis utviklet metoder og verktøy for å påvirke Prāṇa på en positiv måte.

Primært blant disse metodene er Prāṇāyāma et av de viktigste verktøyene i utøvelse og anvendelse av Yoga. Kraften og potensialene til denne subtile pustepraksisen blir ofte undervurdert eller misforstått i samtiden. En av de kjente tekstene - Haṭhayogapradīpikā gir info at Yoga bare kan oppnås gjennom Prāṇāyāma og uttaler den som den mest grunnleggende praksisen i Haṭhayoga. Prāṇāyāma hjelper oss ikke bare til å styrke vår egen personlige praksis slik mange tror, ​​men kan også administreres for helse, vitalitet og til og med vår åndelige vekst.

En dyp og praktisk forståelse av disse teknikkene er et veldig viktig aspekt i enhver utdannelse / og erfaringer, spesielt for yogalærere og yogeterapeuter. Mange subtile og intrikate detaljer om disse praksisene må også læres og oppleves under veiledning av en kompetent lærer i trygge omgivelser. Det er av derfor det tilbys en serie med helgeseminarer til seriøse yogastudenter, som ønsker å ta læringen og praksis til neste nivå. Seminarene vil omfatte praktisk og innsiktsfull lære og kraftige praksiser som lar deltakerne innse de enorme fordelene ved å jobbe med Prāṇā.

Vi ønsker alle velkomne til denne workshoppen

Sted: Be Yoga Studio

Dato: 13. - 15. MARS 2020

Tid: 9.00 - 12.00 // 13.30 - 16.30

Tidlig fugl (Før 15. januar 2020): kr 2900, -

Sent fugl (Etter 15. januar 2020): kr 3300, -

Lærer:

Seminarene vil bli ledet av Dr. Kausthub Desikachar, etterfølgeren og nåværende avstamningsholder for den klassiske yogatradisjonen til T Krishnamacharya og TKV Desikachar. Han er en anerkjent yogalærer, yogeterapeut, healer og åndelig rådgiver. Læres av en seniorlærer i en lang og etablert yogatradisjon, vil deltakerne sikkert finne ut nye måter å utforske Präëäyäma, både når de skal forstå teorien og oppleve potensialene.

Dette avanserte seminaret vil være åpent for alle. Det vil være mest interessant for de som vil oppleve den virkelige kraften til Yoga. Det vil også være uvurderlig for de som vurderer å fordype seg nærmere i den autentiske læren til den legendariske Yogi T Krishnamacharya. Vil du vite mer ?? Send oss en epost

Post@beyoga.no

Få plasser igjen

69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page