top of page

Tusen takk // Et nyttårsbrev ifra meg


Et nyttårsbrev til dere fra meg ... Jeg vet det har vært et veldig spesielt år for mange, men jeg kan virkelig si at dette året har vært helt sinnsykt for meg!! Som mange av dere i Be Yoga Tribe vet, så var 2017 et utfordrende år for Be & for meg, det var jo nesten så vi måtte avslutte hele Be Yoga Studio.. MEN legg merke til NESTEN... Jeg ville aldri - og da mener jeg ALDRI gitt slipp på Drømmen min !! Be Yoga Studio er og har blitt en del av Lørenskog // Oslo Øst - det er jeg stolt av !! Fordi hvert år lar meg erfare mye - har jeg en egen seremoni på slutten av året, hvor jeg lager en liste over opplevelser som har gitt meg noe, en liste over noe jeg er takknemlig for .. for å så sette intensjoner etterpå.. (Les om Nyttårs Intensjoner litt lenger ned) Her er en liten del av min liste, som gjelder Be Yoga Studio jeg vil dele med dere. *Hele meg rister av glede over å få lov til å se at Be Yoga vokser -slik som jeg drømte om for 5 år siden. *Jeg blir rørt og kan begynne å gråte, når jeg ser hvor mange som deler oss til venner, familie, kollegaer, naboer osv.. - dele den digge Be Yoga Bliss følelsen!! - Jeg er helt i ekstase etter vi har utvidet med kafeen & butikken, denne skal sakte, men sikkert få vokse & etterhvert få enda flere spennende, bærekraftige, freshe og økologiske produkter .. Listen fortsetter ... ;) Jeg ønsker å takke alle dere som praktiserer Yoga hos oss, Be Yoga har et rykte som går forbi landegrensen - Be Yoga Studio har de mest takknemlige og ydmyke Yogisene!! Det er så mange Yogalærere, og studenter som gir beskjed tilbake til meg - at de aldri har vært på et Yogastudio som har så gode vibber som vi har hos oss. Det er en takknemlighet, en ydmykhet og en stolthet som vises fra dere alle og det er unikt !! Tusen takk !!! Jeg vil mer enn masse takke alle dere Flotte og Nydelige Yogalærere som er hos Be Yoga !!! Be Yoga ville ikke vært Be Yoga, uten dere!! Både dere som er faste, og dere som er vikarer - dere som har vært hos oss fra begynnelsen og dere som er nye.. TUSEN TUSEN TAKK!!! Så er det Thea :* JEG DIGGER DEG!! JEG DIGGER DEG!! JEG DIGGER DEG!! Du er en unik og spesiell person, og jeg er så glad du er en stor del av Be Yoga!! Og så helt til slutt .. Ståle !!! Jeg kan begynne å gråte, over hvor heldig jeg er over at jeg har deg. JEG ELSKER DEG!!! *ler* Såååå for at jeg ikke skal bare ramse opp alt jeg er takknemlig for i 2018 - så sender jeg det til deg ;) Sett deg ned, se på 2018 !! Skriv ned noe du har gjort i år som du er stolt av.. Skriv noen ord til noen du er glad i og la de få vite hvor mye de betyr for deg. Skriv ned noen ord til deg selv, noen ord om hvor FANTASTISK DU ER. Når det gjelder å sette lys på alt jeg skriver om her.. Kanskje du har lyst til å være med i morgen (Søndag 30. desember) ? På 108 Solhilsner .. følg denne linken .. for å lese mer LOTS OF LOVE Jannice


79 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page