top of page

Yogalærer Greg Coyle


Yoga betyr mye for Greg. Han praktiserer yoga daglig, og bruker det som en veiledning for dagen og en tilbakemelding om kroppen sin. Jo mer man vet om kroppen og dens funksjon, jo mer fantastisk innser man at den er og hvordan den fungerer!

Greg underviser fordi han har stor tro på yoga og hvordan det kan ha en positiv påvirkning i livet, og vil gjerne dele det med andre mennesker. slik at de kan gjøre seg lykkelige.

Greg Coyle er opprinnelig fra USA, og flyttet fra California til Oslo i juni 2004. Han har studert forskjellige yogaformene bl.a Anusara, Ashtanga, Iyengar, Kundalini, og Jivamukti siden 1997. Han er utdannet i Anusara Yoga Teacher Training 200 hours (2002-2003), og Yogaworks / Yoga Works Teacher Training 200 hours & 500 hours (2015-2016) som gir ham en solid bakgrunn i yoga asanas/stillingsteknikker, pranayama/pusteteknikker, avspenning, meditasjon, og yoga filisofi. Greg har også en MBA og jobber med økonomi. Han praktiserer yoga daglig, og kombinerer yoga med andre trening bl.a løping, sykling, svømming, og styrketrening . Han mener at mer vi vet kjenner oss selv fra vår yogapraksis, vil det føres til et bedre liv.

60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page