top of page

Alle tanker er et valg, du kan velge de som gjør deg godt!!!


Vi tror -at det du lærer på yogamatten, kan du ta med deg ut i det daglige livet. Vi tror 100% at Yoga kan forandre verden, kanskje ikke Fitness Yoga – som ofte har kun fokus på kropp, men den ekte spirituelle reisen i yoga. Tenk om alle hadde prøvd å være litt mer fredfulle, ønsket kun gode ting … ikke kun gode ting for egen glede, men gode ting for å få verden et bedre sted å leve?? Da ville faktisk denne planeten vært fredfull ❤ Det er en drøm – og kanskje den er naiv - men tenk.. kanskje en gang, så vil drømmen bli oppfylt ? Noen ganger, kan kanskje noen av de yogaklassene du har vært på hos oss – være tunge!! Du kan oppleve at det er noe du ikke får til med en gang og at det kanskje ikke er så lett som du hadde håpet .. Du merker at du må jobbe for å få det til og du forstår at dette ikke er noe som plutselig er der når du våkner en morgen.

Du har kanskje merket, i en yogastilling som du er i, at den kan utfordre både den fysiske, mentale og den emosjonelle delen av deg – og noen ganger kan til og med en yogastilling gi deg sinne.. som om du har lyst til å banne!! Si noen stygge ord, og kanskje til og med gå ut av yoga rommet og si at yoga ikke er noe for deg mer!!? Hvis du har følt det sånn, og kanskje til og med sluttet å praktisere den formen for yoga – eller kanskje sluttet helt å praktisere yoga helt? Kan vi forstå det …Det er ganske så menneskelig ..

Du kan se denne situasjonen - både på yogamatten og i det daglige livet – og det er en fin lærdom ❤ Hvor mange ganger i livet ditt, har du møtt vanskelige situasjoner ? Hvor du kanskje sier : Jeg slutter!! Jeg orker ikke dette mer!! Dette er for vanskelig, jeg klarer ikke – jeg gir opp!! Jeg går!! MEN om du blir i situasjonen, og ser om du kan lære deg å få litt mer fred og harmoni i situasjonen. Så kan det komme en hel masse Bliss til deg. Du kan se på din yogapraksis på matten – som et eksempel på hvordan du takler utfordringer. Ta f.eks håndstående!! Det kan være super skummelt, kanskje tungt og vanskelig å forstå hvordan bena skal opp i luften og hender i bakken!! Du synes det er så vanskelig, at du kan bli frustrert og kanskje banne litt, kanskje du til og med føler en følelse av utilstrekkelighet.. og oppgitthet.. Så hva er det vi lærer?? Vi blir i situasjonen, vi blir når det er vanskelig – og vi prøver å få litt mer ro i situasjonen og kanskje se på små detaljer på hva som kan gjøres noe med. Lar oss gå rolig fremover, ikke tenke at alt skal mestres med en gang – det er helt ok å tryne litt, vi reiser oss opp igjen!! Du er kanskje veldig stiv i hoftene dine eller i ryggen, og det føles ut som alt er trangt og det er rett og slett dårlig plass i kroppen??! Så igjennom din yogapraksis, vil du kanskje ikke få den følelsen av frihet/og plass i kroppen med en gang – først må du gi tålmodighet og aksept til hvor du er nå, du må gi fred og tålmodighet til den kontrollerende delen av deg. Du må gi tålmodighet og fred med alle dine utfordringer og stivheter, alle dine negative sider og ditt sinne. – Så plutselig en dag, så merker du at du ikke blir affektert av tankene mer - de sklir bort, du er i bliss..

Dette skjer stort sett oss alle når vi utfordrer oss i yogapraksisen – det er da vi vokser – det er da vi får mer fred med oss selv.

Så neste gang du er i en utfordrende situasjon i livet ditt, og du har tankene : Jeg slutter, jeg gidder ikke mer .. Legg merke til at du har faktisk et valg, du har et valg om hvordan du har lyst til å tenke om situasjonen!! TENK.. det er en utrolig FANTASTISK følelse, at du har et valg – det gjør deg sterk!

Du har muligheten å ta et valg, enten banne, gråte og føle håpløshet over situasjonen – eller ønske deg fred i situasjonen. Det er helt normalt å banne og forbanne seg over vanskelige situasjoner, vi er mennesker – men etter å praktisert yoga en stund, vil du sakte sakte begynne å tenke i vanskelige situasjoner … at det er mulig å få inn litt solskinn inn når alt er trist og vondt. -oooog med det vakre solskinnet som kommer inn – så kommer det håp.. -oooooog med håp så kommer det livsglede .. -og med livsglede – så kommer løftet til deg selv om at det er en vei ut. Og når du ser lyset og at det er en vei videre og at det er en vei ut – så vil du se det vakre inne i deg.

Vi håper – ved at du praktiserer yoga – at du vil etter hvert se det vakre inne i deg og du vil se sannheten om hvem du egentlig er. Når du praktiserer yoga daglig, så vil du etter hvert se meningen med ditt liv – at du er en viktig person her i verden, at du er en viktig brikke i universet og har mulighet til å kunne gjøre en forskjell. Praktiser yoga hver dag, så når du møter utfordringer - reiser du deg opp, du gir gode tanker til deg selv - du dømmer aldri eller skyver deg selv ned. Du ser lys igjennom de grå skyene og VIPS ... du begynner å leve et mer balansert liv .. et Yogisk Liv.. ❤

129 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page