top of page

Håndstående for Nybegynner og Øvet


(English text under) Håndstående Har du håndstående i din praksis eller er du ny til håndstående??! Denne Workshopen er orientert mot alle som ønsker å starte eller allerede praktiserer det å stå på hendene.. Yogier, dansere, akrobater, cross-fit, artister, eller alle de som elsker å bevege på kroppen. Nivået vil være BASIC / LITT ØVET : Målet her er å gi verktøy til å finne balansen mens du er på hendene. Holde formen i kroppen, La hele kroppen jobbe sammen og vi jobber med utholdenhet. Vi vil jobbe i denne workshopen både med praksis og teori. AVANSERTE UTØVERE: Du er velkommen til å delta og å utvide repertoaret ditt med øvelser og ordforråd. Mange av øvelsene er alltid vanskelig, og med uendelige muligheter for raffinement. Kom og prøv;) Dato : Lørdag 13.05.2017 Klokken : 10.00-13.00 Pris : 450,-

Sted: be yoga ULLERN (Silurveien 2, Oslo - samme inngang som Ullern Trening)

Book deg på her

Handstand This session is oriented to everyone who wants to start or is already practising handstands: yogis, dancers, acrobats, cross-fit, performers, or any type of movement lover. Then the level will be: BASIC/INTERMEDIATE The goal is to give the tools to find balance while being on your hands. Keep the shape, body unified, endurance. The time of this workshop will be distributed between practice and theory. Advanced practitioners are also welcome to join and to expand the repertoire of exercises and vocabulary. Many of the exercises are always hard and with infinite possibilities for refinement. Come and try ;) Teachers Boris & Nina are certified yoga and AcroYoga teachers that invites to serious playfulness and full presence. With their warm-hearted pedagogy they create an atmosphere where everyone can feel included and ready to explore their potential. Boris and Nina combine their diverse backgrounds from yoga, dance, circus and kung fu and find their common denominator in movement and creativity with a life-affirming attitude. Boris & Nina teach and perform together and are passionated about sharing the bliss of AcroYoga wherever they put their feet.


134 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page