top of page

GODT NYTT ÅR FINE YOGI`S


Håper dere alle har kost dere med familie og venner og feriedager, + masse god mat??! Nå har 2016 satt igang og det er som vanlig mange slankereklamer på tv og treningssentre som vil at du skal komme igang og svette ... Det er mange som henger seg på denne bølgen i en periode, så faller de fleste av igjen - hvorfor det?? Mye av grunnen er at de ikke endrer livstilen sin også, og at de har for mange giftstoffer i kroppen som ikke har blitt renset ut... De trenger en Detoxing...på flere måter.. "Detoxing" betyr fjerning av giftstoffer fra kroppen. Akkurat som blomster, absorberer mennesker giftstoffer eks. konserveringsmidler, plantevernmidler, sentralstimulerende midler, og tungmetaller gjennom mat, vann og luft. Dessuten produserer din egen kropp giftstoffer, såkalte metabolske avfallsprodukter.. Heldigvis så er fordøyelses, endokrine, og sirkulasjons-systemer utstyrt med et komplekst sett av mekanismer for å eliminere disse giftstoffene gjennom munnen, øyne, hud, tykktarm, urinveiene og pusten. Problemet er at for mye sukker, koffein og bearbeidet mat, lite eller ingen trening, og stress kan bremse kroppens naturlige detox-funksjon til et svak tempo, sier Linn Ingrid Dahl (Lege, Biolog og Yogalærer) Resultatet er en opphoping av giftstoffer som kan gjøre deg trøtt, gi deg dårlig fordøyelse ++ og det kan også føre til sykdom.Men ifølge Linn Ingrid, kan du bidra til å øke dine medfødte detox funksjoner ved å praktisere rensende yogasekvenser ++ følge en enkel plantebasert kosthold plan - en detox plan. Ganske mange bærer en stor del toksiner- f.eks fra tungmetaller og allergener fra mat eller miljø de lever i, giftstoffer som bakterier, sopp og gjær - for å nevne noe.. De fleste mennesker trenger en detox for å få disse tingene ut av sine systemer for å føle seg sunnere og bli bedre.. Noen andre fordeler med detox som er dokumentert - er at du vil kunne få en senket hjertefrekvens, klarere øyne og hud, bedre hukommelse og konsentrasjon, og forbedret fordøyelse - God helse ....vil igjen gi deg rolig og klart sinn <3 I Januar og Februar vil be yoga STUDIO legge ut mer info om økologisk plantepasert mat, mindfullness og det vil være mer fokus på asanas med detox fokus i klassene våre.. Vi vil holde en workshop i Februar, som vil vare hele helgen - fra Fredag til Søndag ... En DETOX WORKSHOP.. Her vil du få oppskrifter på mat og livsstilforbedring <3 Vi gleder oss til et spennende 2016 sammen med dere og håper dere er like ivrige som oss, med å få lov til å vokse psykisk og fysisk. <3 Sent with LOVE Linn Ingrid & Jannice

49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page