top of page

Grand Opening be yoga Studio 5. til 11.oktober


Velkommen til vår Yogaskole her i Lørenskog.

ENDELIG har vi funnet riktig lokale for oss, og det blir så fint! Vi har begynt å rive ned vegger og tak og det vil bli mange sene kvelder på oss. Vi har en plan om å ha en GRAND OPENING 5.oktober 2015 - kl.09.00

  • ​Hold av datoene - for dette vil bli en helg med MASSE happening!

  • HVOR : i Solheimsveien 28 - rett ved Baby Shop i Lørenskog.

​Gled deg til et yoga studio som vil føles som en oase i hverdagen, et studio du har lyst til å komme tilbake til hver dag - for å praktisere yoga og bare være. Være deg selv.​

En nyhet til :

Linn Ingrid Dahl og jeg har gått inn i partnerskap for å få dette Yogastudioet til å bli fantastisk. Linn Ingrid (se bilde) jobber i dag som lege hos Balderklinikken as Oslo og Aleris Helse på Strømmen. Linn Ingrid er også utdannet Biolog har god kjennskap til menneskekroppens fysiologi og de biokjemiske prosesser som foregår i cellene. Hun har også tatt tilleggsutdannelse i funksjonell medisin ved Institute for Functional Medicine (IFM) i USA, og i Akupunktur ved Norsk Forening for Medisinsk Akupunktur. MEN ved siden av lege er hun også utdannet Yogalærer i Ashtanga Yoga (Yoga Alliance 200-h TT) hos Aleksander Medin, Jivamukti Yoga (Jivamukti Yoga 300-h TT), Yin Yoga (ISHTA yinyoga TT, 25h level 1 & 2) og MediYoga. Dette er så spennende! Vi gleder oss så mye til å åpne dørene for dere. Vi sees snart. Hilsen Linn Ingrid og Jannice.

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page