top of page

Vår Yogalærer Kamilla Kjær


Kamilla Norli Kjær

Hello! Mitt navn er Kamilla, og jeg har undervist yoga siden jeg var 23 år gammel. Jeg har over 700 timer med yogautdannelse, 500 av dem fra YogaWorks. For meg handler yoga om en indre reise, og jeg er beæret om å få være med og veilede deg på din!

I mine timer kan du forvente deg et subtilt og spirituelt preg, sammen med kreativ og deilig flyt. Mitt ønske er å gi deg forslag, slik at du kan utforske, observere og finne kontakt med din kropp, din pust og din sjel. Jeg er opptatt av takknemlighet og aksept for det som skjer og det vi mestrer fra dag til dag, og av tilstedeværelse i kropp og pust. Mitt mål er å gi deg verktøy du kan ta med deg fra yogamatten og ut i dagliglivet, og å gi deg en dypere forståelse av deg selv og verden rundt deg. Jeg liker å krydre timen min med pusteteknikker, filosofi, stemmebruk (mantra) og annet for å hjelpe deg å finne kontakt med det som lever dypt inne i deg.

Utdannelse

August 2020 – i dag – 2 årig kraniosakral terapiutdanning – Eana acedemy

August 2019 – januar 2020– 300 t yogautdanning – YogaWorks m. Jannice Strand

Januar – juni 2019 – 150 t yogautdanning – yin og yang akademiet- m. Ina Løvdal

April – mai 2010– Mindfulnesskurs - m. Kevin Reeder

September – desember 2018– 55t yogautdanning, Oslo yoga- m. Pia Kozlowski

August 2018– 32t Yoga Therapy yogaworkshop, Be Yoga - m. Dr. Kausthub Desikachar

Februar – juni 2018– 200t yogautdanning, YogaWorks - m. Kari Katsimpas

479 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page