top of page

Marte Bergersen Zierfuss om Yogaworks Teacher Training


Yoga gjør meg godt! Men med en timeplan som gjør det utfordrende å gå på timer regelmessig har jeg savnet kunnskap. Kunnskap til å lage gode sekvenser, til å mestre tilpasninger, kunnskap om det filosofiske aspektet og rett og slett å føle meg trygg på at det jeg gjør ikke skader meg. Så jeg meldte meg på Yogaworks Teacher Training med Jannice Strand. Bare for min egen del. Bare for å føle meg trygg på egen matte. Og gjett om jeg lærte! Gjennom denne utdanningen fikk vi en gavepakke bestående av detaljert opplæring av en haug yoga stillinger, en grundig gjennomgang og bakgrunn i hvordan bygge opp timer og sekvenser og ikke minst filosofi og «hjertet» av yoga! Tenk, alt dette i skjønn forening med åpenhet, øving, fine folk, egenpraksis og nye vennskap! Jeg gikk inn i dette spent og nysgjerrig og gikk ut av det stolt, beriket og mer kunnskapsrik. Jeg lover deg, enten det er for å løfte din egen praksis eller bli (en enda bedre) yogalærer- dette er en gavepakke!! Ta sjansen, du vil ikke angre! Marte Bergersen Zierfuss

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page