top of page

Møt vår Yogalærer Unni ØdegaardUnni er spesielt opptatt av at alle har ulikt utgangspunkt for sin yogapraksis og legger til rette for dette både når hun underviser yogaklasser og holder kurs.

Fokus er spesielt på tilstedeværelse og riktig plassering av kroppen i stillingene, for en trygg og givende yogapraksis. -Hun underviser lett, ledig og tydelig med glimt i øyet.

Hvordan var ditt første møte med Yoga Unni ? Mitt første møte med yoga fikk jeg i en tid hvor tempoet i mitt liv var skrudd litt for høyt og jeg hadde behov for å stresse ned og finne mer ro. Jeg har jobbet i mediebransjen i store deler av min karriere og lenge som leder med mye ansvar. Jeg fant fort ut at yoga var svaret på det jeg lette etter: kombinasjonen av fysiske utfordringer som styrker og gir fleksibilitet, samt en indre ro. 

 

Min yoga- og meditasjonspraksis gjør at jeg kan ta på meg store oppgaver, være til stede for andre som står meg nær, men i enda større grad være der for meg selv. 

BeYoga og miljøet der har blitt som en utvidet familie for meg, og studioet mitt andre hjem. Herlige folk, uformelle og trygge omgivelser og høy kvalitet på klassene er noe helt unikt.

 

Det er fantastisk å få muligheten til å undervise yoga. Og veldig gøy!  Jeg elsker å formidle kunnskap om kroppen, pusten, og blir veldig takknemlig når jeg ser at praksisen gjør studentene mine godt.

 

For meg er det viktig å formidle at yoga er for alle. Vi har alle ulikt utgangspunkt, ulik anatomi og erfaring. Yoga er et prestasjonsfritt rom der alle kan fokusere på sin personlige praksis og ikke på å være flink til noe. Det er få slike rom i livet ellers, og jeg ønsker å dele det med alle. 

 

Jeg underviser fast på BeYoga Studio og der har jeg tatt nesten all min utdanning så langt.

  Yoga CV:

Yogaworks yogalærer 500H

Yin Yoga utdanning 50H

Neuroscience and Yoga 25H


113 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page