top of page

Møt vår Yogalærer Hege VilmingHvordan var ditt første møte med Yoga, Hege?

Da jeg gikk på spinning for 25 år siden, skulle treningssenteret prøve ut noe nytt. Hold deg fast!  - Et  y o g a - kurs! På den tiden var det egen påmelding, ekstra betaling og få deltakere. Jeg husker læreren spurte hvilket mål jeg hadde for yoga, og at jeg ikke ante hva jeg skulle svare, eller erfare. Venninnen min hvisket, - jeg tror vi kommer til å synge Kumbaya og Hare Krishna. Vi gjorde ikke det, men kurset gjorde inntrykk, for vi lærte blant annet om meditasjon og bølgepust. Fast forward noen tiår med HR-jobb i IT samt Finansbransjen, så ankom kronisk sykdom (og barn). Jeg visste heldigvis hva jeg trengte, nemlig Yoga! Så da begynte jeg igjen. Det som er gøy, er at yoga er blitt mye mer utbredt og anerkjent nå, så jeg har møtt helsepersonell, som anbefaler yoga og meditasjon som del av anbefalt behandling. Så da startet mitt andre liv med yoga, og alle jeg pratet med pekte etterhvert til BeYoga Studio. Jeg ankom, jeg elsket det, jeg forble, forblir, og har alltid en flyer på lur i vesken til de som spør om detaljer , - fastlegen, dama på helsekosten, foreldre på skolen… 

Hva inspirerer deg som Yogalærer ?

Jeg inspireres av at andre også får gleden av å kjenne yogaens helsebringende kraft, gode verdier og filosofi. Jeg føler meg stolt over at studioet tilbyr utdanning og kurs med autentiske og anerkjente lærere både i det daglige, samt internasjonalt tilreisende. Vi er alle evige studenter. Det er et flott arbeidssted og man får vennskap med både kunder, kolleger og medstudenter for livet.

Hva ønsker du å dele som Yogalærer ?

Jeg ønsker å tilby en upretensiøs oase, der du kan være deg selv, nyte rolig yoga og deilig musikk. Jeg liker å tilby både stillhet og lyd som virkemiddel i yogatimen. Jeg oppfordrer ofte til å ikke sammenligne yogareisen sin med andres, lytte til kroppen, sette grenser, og å bruke pusten som anker både i og utenom yogatimen.

Jeg liker spesielt godt å tilby yin-yang, klassisk yin, yin-restorativ, yoga nidra, mantrasang og gongbad. Jeg kan ikke spille gitar, bare klarinett, jeg lover å ikke ta den med på time. 

Det er viktig med både yin og yang, så personlig gjør jeg også gjerne en litt mer aktiv klasse med rave-meditate dj set eller heavy metal. Jeg synger også folkemusikk med krudler, og salmer. 

......

Privat er jeg gift og skikkelig guttemamma til to på 7 og 10, som spiller håndball og Roblox. Ingen hund, men elbil. Jeg leser pt et kurs om anatomi og fysiologi. Videre er jeg interessert i å fortsette på RYT500, samt videre kurs innen Chanting, Kundalini, Pranayama, Shinrin Yoku (skogsbad/ meditasjon). Ja, også burde jeg jo lære meg gitar eller ukulele, til mantrasang. Prøver å redusere skjermtiden, men liker noen gode memes. Har lagt ostepopen på hylla, men er svak for Dumle og M. Latter forlenger livet!

Gleder meg til å bli kjent!


Din Yoga CV :


Yogaworks/ Jannice Strand, Lørenskog | Juni - Juli 2022 Yoga Alliance Registered Yoga Teacher – RYT200

YogaWorks/ Jeanne Heileman, Lørenskog | August 2022 Subtle Yoga – Continued Education (CE) 100 timer YACEP

YogaWise/ David Kim, Lørenskog | Mai + november 2022 Yin Yoga 1 og 2 – CE 50 timer YACEP

BeYoga/ Jannice Strand, Linda Haugen, Lørenskog | Mars - juni 2023 Yoga Nidra- og Meditasjonslærer - CE 50 timer YACEP

Northern Light Yoga/ Anand Raj, Tor Arne Haave, Oslo, | Jan- sept 2023 GongMaster - 40 timer Chad Hamrin, in depth seminar, Lørenskog | Oktober 2022 In Depth Seminar - 18 timer Dr Kausthub Desikachar, Lørenskog | Mars - april 2023 The Power of Pranayama for health & vitality - 24 timer

Bjørn Løken, privatundervisning, Fetsund | Oktober 2023 Privatundervisning - 3 timer

Ann Van Valkenburg, Lørenskog | November 2023 Workshop - 15 timer

139 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page