top of page

Be Yoga Slow m/ Yoga Nidra


Tirsdager klokken 19:30 med Linda

Be Yoga Slow er en rolig klasse med fokus på pust, tilstedeværelse og flytende bevegelser. Klassen vil inneholde en oppvarmingsdel med solhilsen, deretter vil det være en gjennomtenk sekvens av stillinger som jobber mot en bestemt yoga stilling eller fokus på en bestemt kroppsdel. Sekvensen vil også være satt sammen med tanke på at timen skal avsluttes med yoga nidra. Som alle de andre Be Yoga klassene er denne timen basert på YogaWorks metoden, hvor flyten fra Ashtanga yoga kombineres med korrekte justeringer fra Iyengar.

Yoga Nidra er en dyp guidet meditasjonspraksis liggende i savasana. Under yoga nidra praksisen befinner man seg i en tilstand mellom våkenhet og søvn. Gjennom verbale instruksjoner guides deltagerne inn i dyp hvile hvor man trekker alle sansene innover (pratyahara) og kroppen er totalt avslappet.

Dette er en time som passer for alle og målet med timen er å finne indre ro og lade batteriene.


49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page