top of page

Yoga Nybegynner Kurs -be yoga ULLERN


Velkommen til et 4-ukers kurs som introduserer deg til de mest grunnleggende fysiske yogaøvelsene (asanas), pusteteknikker og avspenning. Kurset gir deg verktøy som du kan bruke på egen hånd senere - til å stresse ned i en hektisk hverdag, og enkle øvelser som feks holder ryggen din frisk og glad.. Kurset er også til god nytte for deg som allerede er medlem hos -be yoga ULLERN, da vi fordyper oss i de yogaøvelsene vi bruker mest.. Kurset krever ingen forkunnskap i yoga, eller eget utstyr. Ta på deg klær du kan bevege deg lett i, og som ikke sklir opp når du beveger deg fremover.. Passer ekstra godt for alle som har et stillesittende arbeid/studenter. Første kursdag er

Mandag 8. Mai 18:00-19:15 Kurset går tilsammen 4 mandager - 18:00- 19:15 Sted: be yoga ULLERN, (Silurveien 2-Oslo) Pris: 850,- Medlem hos Be Yoga: 800,-

Lærer: 500 timer Yogaworks Lærer Lindsey Eisinger Treider Meld deg på her:

Begrenset kapasitet - førstemann til mølla!


212 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page