top of page

FANTASTISK WORKSHOP!!!


Linn Ingrid & jeg var så heldig å få lov til å oppleve en FANTASTISK Workshop med Amir i Sommer - på Movement Arts festival.. !!! Nå kan du også få lov til å oppleve en Workshop som virkelig tar deg med på en reise - her hos oss ... Be Yoga Studio ♥ Amir er en anerkjent og ekstremt dyktig yogi fra London som er svært etterspurt, og vi føler oss beæret over at han vil komme og undervise oss her på Lørenskog.. (han er på gjennomreise og det er grunnen til kort påmeldingsfrist) Denne søndagen får vi nyte av hans fantastiske repertoar innenfor kundaliniyogaens verden. Du trenger ikke å ha praktisert spesifikt kundaliniyoga før, men det er en fordel å ha praktisert noe yoga. Kundalini er den yogaformen som kobler sammen det fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle aspektet samtidig. Øvelsene styrker nervesystemet og balanserer kjertel-og hormonsystemet, samtidig som de øker din bevissthet og hjelper deg å åpne opp for din indre flyt. ANBEFALES!!!!! Tid: 10.00 - 13.00 Dag: Søndag 30.10.2016 Sted: Lørenskog Pris: Kr 450,- Vil du være med??? Følg denne linken her http://www.beyoga.no/kurs-workshop

140 visninger0 kommentarer
bottom of page