top of page

Yvonne sin tilbakemelding YogaWorks YogalærerutdanningDet tok meg fire år før jeg bestemte meg for hvor jeg ønsket å ta min yoga utdannelse og det føltes riktig da valget ble YogaWorks Teacher Training med Jannice Strand som lærer.


Det har vært en livsopplevelse å være med på denne reisen hvor Jannice, med sin fantastiske formidlingsevne, tok oss med på en unik måte å lære yogastillinger helt ned til minste detalj hvor alle hensyn er ivaretatt. Anatomi som gjorde at jeg ble mer bevisst på kroppen og hvilke hensyn jeg skal ta. Yoga historie og filosofi som jeg ikke visste så mye om men som åpnet noen dører i meg. I tillegg få muligheten til å bli kjent med herlige medelever gjennom mange gode samtaler og refleksjoner.


Jeg er så takknemlig for at jeg valgte YogaWorks og Jannice da det har vært en fantastisk fin reise, både emosjonelt, fysisk, mentalt og spirituelt. Denne utdannelsen kan jeg absolutt anbefale til de som ønsker å bli instruktør, og alle andre da det er en verktøykasse for kropp & sjel.

53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page