top of page

Vår Yogalærer Ann Magritt Aaland
Jeg er en godt utdannet dame som har hatt et høyt tempo og krevende og innholdsrikt karriereliv innen salg og markedsføring i over 20 år. Det har vært ulike roller som har hatt fokus på gode kundeopplevelser som en fellesnevner - og har gitt meg utrolig mye lærdom, opplevelser og samarbeid med mange dyktige og ulike mennesker. I kombinasjon med et aktivt liv med familie, 3 gutter og alt det fører med seg av sosialt, skolearbeid, trenginger og dugnader. Alt er som regel hyggelig og givende, det er bare antall timer på døgnet som kan oppleves som litt for få til tider.

Yoga og meditasjon har hjulpet meg å finne en bedre balanse i livet, sakte med sikkert. Fra å ikke like yoga ved første kurs i 2001 til å like det sakte med sikkert fra jeg prøvde igjen i 2003. Siden den gang har jeg forsøkt mange ulike former for yoga - og det er det som er så gull - du kan finne den type yoga som passer for deg - det du trenger akkurat nå. I hektiske perioder kan det være fint med helt avslappende yoga (MediYoga/medisinsk/restorativt/yin) og ønsker du mer bevegelser eller styrke finnes det også et hav av muligheter!

Jeg har blitt veldig glad i yoga som er skånsom og riktig anatomisk måte kombinert med bevisst bruk av pusten. Da er yoga så mye mer tilgjengelig for alle - man må ikke være råsterk for å prøve.

Yoga kan roe kroppen, redusere stress og kroppslige smerter og for min del gjøre at jeg står sterkere i krevende livssituasjoner. Jeg har praktisert ulike typer yogaformer i snart 20 år. Og jo mer jeg har lært, jo mer nysgjerrig har jeg blitt - det er et uendelig hav av kunnskap og utviklingsmuligheter innen yoga. Selve yoga stillingene er kun en av åtte ulike grener innen yoga! Så det er mye mer spennende enn å være atlet og supersterk.

Siden jeg er en nysgjerrig sjel som liker å fylle på med kunnskap og treffe nye mennesker begynte jeg i 2018 med grunnleggende anatomi og fysiologi, deretter har det blitt utdannelse som yogalærer fra Yogaworks, MediYoga lærer, samt innen stress og utbrenthet.

Jeg stortrives med min nye altoppslukende hobby som yogalærer og liker veldig godt med å hjelpe andre og formidle gode tips og råd for yoga til flere.

102 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page