top of page

Tilbakemeldinger Yogalærerutdanningen fra Madeleine Breiby

Oppdatert: 6. apr. 2022

Madeleine Breiby Yogalærer
Noen ord om hvorfor jeg valgte nettopp YogaWorks 200-timers yogautdannelse ️🤩


Hvor skal man starte, vi starter alle et sted...


Yogareisen startet for alvor når jeg regelmessig begynte å ta yogatimer. Jeg følte hver gang etterpå at det var som om kroppen hadde vært på rekreasjon ️ Jeg ble nysgjerrig på hvor yogalæreren min hadde sin kunnskap fra ~ og det viste seg å være YogaWorks, tatt i utlandet for mange år siden.


Jeg fant så veien til Be Yoga på Lørenskog og dro på

Yogaworks Yogalærer informasjonsmøte med

Jannice Stand.

Raskt merket jeg at denne dama har peiling på det hun snakker om.


Jeg har alltid vært et menneske som liker å virkelig forstå- gå i dybden,

jeg elsker å lære og elsker å være i utvikling.

Jeg har alltid fått høre at med alle mine ideer og lyster ville jeg bli en evig student ~og de hadde helt rett!

Jeg fant en retning i livet, og noe å studere - noe som aldri vil gjøre meg ferdig utlært. Yoga gjør meg ydmyk - og alltid åpen for å lære mer. Jeg måtte innfinne meg med at jeg ikke kom til å forstå alt, men at veien blir til mens man går.


Det var ikke grenser for hvor mye jeg spurte og gravde i forsøket på å forstå underveis i 200-timers utdannelsen.

Bestandig med et smil om munnen svarte Jannice etter beste evne,

og jeg er evig takknemlig.

Jeg var veldig usikker på om skulle våge å starte på denne utdannelsen da alt av bøker og materiell var på engelsk.

Det var tidvis krevende - men,

heldigvis var ingen spørsmål for dumme til å kunne stilles.


Jeg har lært så utrolig mye mer enn jeg kunne drømt om... Det har vært en revolusjonerende indre reise. Jeg har oppnådd bedre konsentrasjon, balanse og tilstedeværelse. Samtidig som nye vennskap ble til️. Gamle tanker som trengte å skrotes, er skrotet..


Jeg anbefaler på det varmeste denne Yogaworks - yogautdannelsen for alle som går med en drøm om å bli yogalærer, eller bare for egen del -

du vil ikke angre.

Jeg lover!!!


91 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page